Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
Viktor0610
üzenetére
Köszönöm! Akkor kedd délelőtt irány az Europark-beli Pannon kirendeltség (ill. azt hiszem, partner) - az van hozzám a legközelebb. Kell valamit még ezeken kívül odavinnem?
Régen nem valami olyasmi volt a rendszer, hogy ezen kívül még igazolnom kell valahogy, hogy az utolsó két alkalommal én töltöttem fel az adott SIM egyenlegét?
Bubu: nekem az kavart most be, hogy viszont a mobilnetem a Vodánál van - sikeresen belekevertem egy számjegyét a vodás PIN-emnek a pannonos kódomba...

régen meg (diákhitel miatt) volt postabankos kártyám is az OTP-s mellett - átlag fél évente előfordult az a malőr, hogy nem a megfelelő kódot használtam az adott kártyához.

tegnap este pont becsúszott egy telefonlefagyás (eddig még nem csinált ilyet), aztán bekapcs után elszúrtam.

bandus: nem advertise?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- OpenMediaVault
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen házat vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Türelem, még mindig készül a Marvel Blade játéka
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Star Wars Outlaws teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3993, 100% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest