Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pajac: Hawking
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
"Mit fogok kapni én ezért, utánam a vízözön."
lehetekenaz, lehetekenaz?
eloszor is, nem rablas, nem utsz le senkit, hogy letolthesd tole az mp3-ait, legfeljebb lopas, de meg az sem helytallo
asszem hivatalosan szerzoi es szomszedos jogok megsertese az, amit letoltessel tesz valaki (ettol fuggetlenul en is jobban szeretem azt irni, hogy lopas, sokkal jobban hangzik)a tobbiben egyebkent szinte mindenben egyetertek, s youtube-tol en is mindossze egy levelet kaptam eddig (amiben eszrevettem, hogy elirtam az account-om nevet - lehet valahool torolni magam, vagy szerkeszteni a nevem?)
ami spam-et kapok, annak erdekes modon jelentos reszem amgyar, s van egy olyan gyanum, hogy pont valamelyik kedves, "nem aggyuk ki az imelcimed" torrentoldal all a dolog mogott (a spam temaja tobbnyire fizetos ftp)
Új hozzászólás Aktív témák
- Analóg fényképezés
- Hardcore café
- Sorozatok
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Építő/felújító topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- OLED TV topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Szép! HP EliteBook 855 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -65% AMD Ryzen 3 PRO 4450U 16/256 FHD
- Logitech G923 + állvány (PS5/PS4/PC) újszerű
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FULL HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
- TOP Pure White PC /Ryzen 7 9850X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB M.2 PCIe SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- Transcend 128GB M.2 SSD // Számla // Garancia //
- 27% - ÚJ Samsung Odyssey G5 S27FG506SU QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 180Hz / G-Sync / FreeSync
- Beszámítás! Motorola Sound Flow XT2549-1 hangszóró hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest