Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Klaus Duran: Panelkérdés.
Új hozzászólás Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
"Mit fogok kapni én ezért, utánam a vízözön."
lehetekenaz, lehetekenaz?
eloszor is, nem rablas, nem utsz le senkit, hogy letolthesd tole az mp3-ait, legfeljebb lopas, de meg az sem helytallo
asszem hivatalosan szerzoi es szomszedos jogok megsertese az, amit letoltessel tesz valaki (ettol fuggetlenul en is jobban szeretem azt irni, hogy lopas, sokkal jobban hangzik)a tobbiben egyebkent szinte mindenben egyetertek, s youtube-tol en is mindossze egy levelet kaptam eddig (amiben eszrevettem, hogy elirtam az account-om nevet - lehet valahool torolni magam, vagy szerkeszteni a nevem?)
ami spam-et kapok, annak erdekes modon jelentos reszem amgyar, s van egy olyan gyanum, hogy pont valamelyik kedves, "nem aggyuk ki az imelcimed" torrentoldal all a dolog mogott (a spam temaja tobbnyire fizetos ftp)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Suzuki topik
- Fontos frissítés érkezik a OnePlus 13-ra
- OLED TV topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Pánik a memóriapiacon
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060 12GB / 16GB D4 / 256+512GB SSD
- Samsung galaxyS8ultra
- MacSzerez.com - 2021 MacBook Pro 14" Retina / M1 Pro / 16GB RAM / 1TB SSD / Astro/ AppleCare+
- GF63 Thin 11UD 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050 Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Eladó Dell Latitude E6220 HD i5-2520M 4GB 128GB új akku 6 hó gar
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R9 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- Dell Alienware AW3423DW 34 QD-OLED Gaming Monitor 27% ÁFÁS
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4343
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest