Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- aquark: KGST processzorok 1984-ig
- pointer4: Force Feedback az ülésben is - Házi Készítésű Övfeszítő
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Szólánc.
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
Tudom, nem a Nők, nőügyek topik, de semmi kedvem nincs az ottani "kapcsolati tanácsadó gurukkal"
megvitatni a kérdést: első randi után szerintetek mennyi időt várjak, hogy megkérdezzem a másikat, hogy van-e kedve másodikhoz?Röviden: 1. lány úgy érzi, túl sokat beszélt (hagytam
), 2. én meg nem tudom, hogy mennyire vagyok szimpatikus, 3. ennek köszönhetően nem történt semmi, kicsit hülyének is érzem magam, hogy nem léptem (biztonsági játékos vagyok).
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4167, 94% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 12700K 64GB DDR4 512GB SSD RX 7800XT 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- iPhone 11 Pro 64Gb
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 4100 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB Asus Vento AD DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
megvitatni a kérdést: első randi után szerintetek mennyi időt várjak, hogy megkérdezzem a másikat, hogy van-e kedve másodikhoz?
), 2. én meg nem tudom, hogy mennyire vagyok szimpatikus, 3. ennek köszönhetően nem történt semmi, kicsit hülyének is érzem magam, hogy nem léptem (biztonsági játékos vagyok).