Hirdetés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- --HARDCORE--: Hogyan adjuk meg a Foxpost címünket hatékonyan?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Szerintem kevés víz volt benne
és a fűtőcső egy része szabadon maradt, víz nélkül így az ott túlmelegedhetett, csak azért, mert mshol mindenütt szép fémes színe van, de ott olyan ''feketés''.
Tyíha , ráadásul nemis az enyém, hanem a páromé, remélem nem kapok nagy barackot a fejemre

Nem szeretném elsumákolni de nem tudom , hogy mikor mondjam meg neki ... Vagy vegyek új forralót... Végülis működik ez, csakhát ugye ott fekete....
De , melegít vizet. Azóta csináltma már vele teát
Csak tudod thrawn ez olyan, mintha mittudomén kicsorbítanád a bögrét. Inni tudsz belőle, de nem olyan esztétikus...
Nohát, na, rossz fát tettem a tűzre

[Szerkesztve]
Aktív témák
- Keychron K4 vezeték nélküli mechanikus billentyűzet
- 2 DB HYPERX 16GB FURY DDR4 2666MHz CL16 HX426C16FB/16
- Alaplap ASUS ROG STRIX B850-I GAMING WIFI, Fractal Design ház, NOCTUA NH-D9L chromax black hűtő, Cor
- Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 4070 Ti Super 16GB Zalman T3 Plus 750W
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB ZALMAN i3 NEO be quiet! 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
és a fűtőcső egy része szabadon maradt, víz nélkül így az ott túlmelegedhetett, csak azért, mert mshol mindenütt szép fémes színe van, de ott olyan ''feketés''.
Csak tudod thrawn ez olyan, mintha mittudomén kicsorbítanád a bögrét. Inni tudsz belőle, de nem olyan esztétikus...