Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Tamás9x: Facebook adatvédelmi problémák, és a kezdő lépések.
- bitpork: Ha Isten létezik...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Szerintem kevés víz volt benne
és a fűtőcső egy része szabadon maradt, víz nélkül így az ott túlmelegedhetett, csak azért, mert mshol mindenütt szép fémes színe van, de ott olyan ''feketés''.
Tyíha , ráadásul nemis az enyém, hanem a páromé, remélem nem kapok nagy barackot a fejemre

Nem szeretném elsumákolni de nem tudom , hogy mikor mondjam meg neki ... Vagy vegyek új forralót... Végülis működik ez, csakhát ugye ott fekete....
De , melegít vizet. Azóta csináltma már vele teát
Csak tudod thrawn ez olyan, mintha mittudomén kicsorbítanád a bögrét. Inni tudsz belőle, de nem olyan esztétikus...
Nohát, na, rossz fát tettem a tűzre

[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8265U I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
és a fűtőcső egy része szabadon maradt, víz nélkül így az ott túlmelegedhetett, csak azért, mert mshol mindenütt szép fémes színe van, de ott olyan ''feketés''.
Csak tudod thrawn ez olyan, mintha mittudomén kicsorbítanád a bögrét. Inni tudsz belőle, de nem olyan esztétikus...