Hirdetés
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Van-e még?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
Aktív témák
-
válasz
BlacKSouL
üzenetére
erről tudnék mesélni.
meg arról is, hogy az milyen, amikor 1 hét múlva / X hónap múlva végetér, és utána sokkal rosszabb, mint előtte, és nem lehet már úgy nézni, hogy legalább egy picit jó volt, mert megtapasztaltad, hogy milyen, amikor nagyon jó, és utána százszorosan fáj a kontraszt.
a szerencséről pedig : azt mondják, én nagyon szerencsés vagyok, mert gyerekkoromban szarba estem. (nem röhög!
) az úgy történt, hogy voltam vagy 5 éves, és a hülye unokatesóim elvették a kifaragott botomat, és bedobták a kerítés mögé. Én meg elindultam érte, megkerültem a fél kertet, és az egyik helyen elkezdtem elsüllyedni, és ki se bírtam jönni. kb. hasmagasságig süllyedtem el a pöcegödörben, amiben a rokonok 20 disznajának az ürüléke volt. Úgy mentettek ki, még 2 perc, és ott maradok, asszem.
szóval, azóta ezt hallgatom, hogy mert én szarba estem gyerekkoromban.
és valóban, időről időre, évente néhányszor rám mosolyog a szerencse, de komolyan, olyan valószínűtlen dolgok történnek velem, amire zéró az esély, és más csak vágyhat rá, és ez rendszeres.
Viszont a sorsnak van egy olyan fintora, hogy mindent, amit így adott, azt egy kis idő után visszavette.
Az pedig, hogy lánnyal ez milyen? nagyon durva. nemrégiben összejöttem egy olyan lánnyal, akinél szebbet és inteligensebbet nem hordott hátán a föld, és 10 éve elérhetetlen volt számomra. aztán egyszer csak felbukkant, és mit ad Isten, megvolt. majd heppinesz, szánsájn, eltelt 3 hónap, és továbbált, és azóta nem élek, csak létezem.
szóval ennyit a szerencséről. pláne nőkkel kapcsolatban.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- MSI Modern 15 FHD IPS Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Graphics Win11 1év Garancia
- Új MSI Modern 15 FHD IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Graphics Win11 Garancia
- Új Asus Zenbook 14 WUXGA OLED 10bit HDR Ultra7 155H 16mag 32GB 1TB SSD Intel ARC Win11 Garancia
- Új Asus Zenbook 14 WUXGA OLED 10bit HDR Ryzen AI 7 350 32GB 1TB SSD Radeon 860M Win11 2év Garancia
- Új Asus Zenbook 14 WUXGA OLED 10bit HDR Ryzen AI 7 350 16GB 512GB SSD Radeon 860M Win11 2év Garancia
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
) az úgy történt, hogy voltam vagy 5 éves, és a hülye unokatesóim elvették a kifaragott botomat, és bedobták a kerítés mögé. Én meg elindultam érte, megkerültem a fél kertet, és az egyik helyen elkezdtem elsüllyedni, és ki se bírtam jönni. kb. hasmagasságig süllyedtem el a pöcegödörben, amiben a rokonok 20 disznajának az ürüléke volt. Úgy mentettek ki, még 2 perc, és ott maradok, asszem.