Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- arden: Önjavító szoftver (Healing Agent) koncepció és demó
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller
Aktív témák
-
neduddki
nagyúr
HI!
A soforoket meg tedd hozza!
kb 6-7x voltam a "itt dgolok meg hivjatok rmentot de azonnal mert itt pusztulok el" stadiumban
GYun eszmebe: a nyugatinal multkor felszalt a buzi gyerek a 4-6ra , a Novel nem mertunk egymasra nezni, de annyira rohogtunk mar hogy az oktogonnal mar allig birtunk leszlni:- )))udv
neduddki
-
fokukac
nagyúr
ja, végeztem vele... d emég él
kib.szottjó volt ez a második évad. még soha az életben nem kötött le ennyire semmi,
meg tán még sosem dobta föl az adrenalinszintem ennyire semmi...
de az uccsó rész kicsit lapos volt (illetve nem lapos, hanem kiszámítható), de hát le kellett zárni a dolgokat. -
bolondember
MODERÁTOR
1-mióta pár éve elintéztem magam istentelenül ilyen 100 HUF-os kommersz, pálinkának látszó tárggyal, azóta a szagától is irtózom. Na jó, a mézesétől nem annyira...
3-állítólag jó
4-nem gyengén "gondját viselik" a cuccnak az "öregek"...mplayer még a pizzát is beolvassa és lejátssza..
@Monty: hát, Mama hamvasztva lett, így inkább használjuk a "hamukezű" kifejezést...
ui.: fáj az igazság?! -
bolondember
MODERÁTOR
na b+, kurva jó kis orvosok vannak arrafelé is...
(két utcával errébb...
)
Mondjuk a lakótásunk gyerek is jó egy hata hurutosan köhög, LÁTSZIK rajta, h beteg, a "doki" meg visszaengedte a suliba...
Nem egy dokihoz jártok?Neocitránnal próbálkoztál már? Van még ilyen "cévitaminbomba", 1800mg-os, langyi italos, ártani nem árt...
ui.: Apudnak nem "Flow"-ja van még mindig, véletlenül?!
-
Thrawn
félisten
-
BlacKSouL
addikt
Ha rákattintok egy linkre egy hsz-ben, vagy csak frissítek, vagy egy másik topicba átlépek, akkor feldobja hogy letiltott egy felbukkanó ablakot, majd ennek ellenére megnyílik egy felbukkanó ablak, amiben valami szondaipszoszos hülyeség jön be, hogy internetezéseimről egy pár perces kérdőívet töltsek ki, de egyszer nagyon régen kitöltöttem, és a végén nem lehetettt továbblépni, meg mikor azt kérdezte hogy hogy hívnak, hol lakom, mennyit keresek, akkkor mondtam hogy ennyi akkor elég is volt.
És most amikor feljövök a fórumra, egyszercsak megint bedobálja a hülyeséget, és akár AdBlockal, akár a felbukkanók tiltásával, akár címtiltással próbálom, tovább erőszakoskodik, és basztat..hu.panel.gemius.hu/* így kezdődik, és a folytatás egy végtelenül hosszú összevisszaság a linkben
Aktív témák
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest