Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalacskepu: Japán metál banda ajánló #1 - Demetori
Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
amikor batman latta (nyaron), meg nem volt teljesen kesz
-
-
VladimirR
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
fadobozos borsodi ftw
kepet nem csinaltal rola? -
VladimirR
nagyúr
nem szamonkeres akart lenni, de korulbelul fel nap tavolbol sem volt egyertelmu, hogy mi a helyzet, vagy hogy barki is tisztaban lenne vele, vagy hogy mondjuk gaborral beszelt-e akarki is, tud-e mar egyaltalan a dologrol
egyebkent lehet szamomra azert konnyebb szetvalasztani a dolgokat, mert eleg aktivan jartam talalkozokra es hallottam mar mod-tol boven, hogy az egyik modd igy, a masik ugy
szoval szerintem szethuzas eddig is volt, meg ha nem is latszott
viszont tovabbra sem ertem, hogy ez - mint maganemberek velemenye masokrol, mint maganember - milyen osszefuggesben all itt vegzett munkajukkal, mig szemelyes ellenteteik nem utkoznek kiigazabol valoszinuleg nem is fogom, szoval en itt kiszallok, a dontest tudomasul veszem
-
VladimirR
nagyúr
ha retorikai kerdes volt, varom a valaszt is, mert azon kivul, hogy "nincs mindig olyan hulye jelen, aki rajzoljon egy hasonlot" jobb nem jut eszembe
arra azonban konkretan emlekszem, hogy szinte minden alkalommal, minden talalkozon elojon valamelyik forumtars/moderator/etc lehuzasa, kifigurazasa, meg ha nem is ily durva formaban
egyszeruen ilyen az emberi termeszet, sokkal jobban szeretunk masok hibairol beszelni, masokon nevetni, mint sajatainkat eszrevenniaz, hogy ngabor nem ment oda whaskez-hez, nem tepte ki a kezebol a filctollat es dugta oda, ahova megerdemelte volna, szerintem nem rohato fel neki, nem anyja/apja whaskez-nek, hogy nevelje
en ugy latom, munkajat azzal, hogy a kepet eltavolitotta, elvegezte -
VladimirR
nagyúr
lehet nem a legjobb otlet, hogy pont en kerdezek, de nem teljesen vilagos, hogy ngabor2 moderatori jogosultsaga miert lett visszavonva
ahogy en latom, ket esetrol van szo, pontosabban haromrol, ezek kozul kernem egyertelmuen megjelolni, hogy melyik is a kivalto ok, vagy amennyiben az nem szerepel, ugy feltuntetni azt):
-Bash kifigurazasa
-Kalandor-rol szolo rajz
-fentiek publikalasa
szerintem ebbol kozvetlenul csak az elso kotheto ngabor2 nevehez (is), s ez akar meg el is ferhetne (reszletezni nem kivanom, legfeljebb Bash keresere)
a masik kettohoz viszont max annyi koze lehet, hogy nem mindenhato*, nem latja elore, ki mit fog linkelni, s nem tudja azt szempillantas alatt torolni*: most lehet erre is mondani, hogy hatasvadaszat, meg tulzasokba esem, viszont ugy remlik, nem O publikalta, ellenben eppen O volt az, aki torolte a kepek linkjet, mondvan szurni kellene
hogy kozben paran letoltottek a kepeket? igen, itt jon a kepbe, hogy egy moderator nem tud mindenhol ott lenni, nem tud mindenre figyelni, nem 7/24 vegzi a dolgat (konkretan ng fel egykor szinte mindig alszik mar), munkaja/csaladja van mellette, raadasul ingyen dolgozik (vagy valami hasonlot szoktak mondani) -
VladimirR
nagyúr
kukucs
Aktív témák
- IPhone 12 Pro 128GB gyári független Silver új akku
- Apple watch Series 9 45mm stainless steel bontatlan! 1 év Apple jótállás
- Apple watch Series 10 46mm cellular jet black bontatlan 1 év Apple JÓTÁLLÁS AKCIÓ!
- Szép állapotú iPad Pro M1 256GB wifi + cellular. Kijelző karcmentes. Kamera résznél mintha lenne egy
- G.SKILL Trident Z RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP - 99 hó garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- ÁRCSÖKKENTÉS Xiaomi Redmi 13C 8/256 mint az új, garanciával eladó
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1060 3GB Zalman T3 Plus 400W
- Honeywell DC313N elemes kapucsengő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest