Hirdetés
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- talmida: Változások 2. rész
- aquark: Zsebszámológépek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
Azon gondolkoztam ma, hogy vannak (újabban) rendszeresen népszavazások, amikre mindig elmegy pár milliárd Ft, amit szépen egymás képébe is dörgölnek a szembenálló felek. De tulajdonképpen miért kell ezt így? Ott van az ügyfélkapu rendszer, azzal egyértelműen azonosítható egy személy. Tehát az oda való regisztrációt kötelezővé kéne tenni, innentől kezdve az egész szavazósdit le lehetne korlátozni egy "netes szavazásra". Előnyeit had ne soroljam, nem kell hatalmas mennyiségű papír, nem kell őket megszámlálni, bevinni az adatokat, stb. Szerintem a költségek tetemes részét le lehetne redukálni ezzel. Természetesen senki se kötelezhető arra, hogy tartson otthon számítógépet és netet, ezért a jelenlegi szavazóhelyeket meg kéne tartani, de ugyebár elég lenne egy számítógépet odarakni, s azon mehetne a szavazás (amennyire tudom, ezek a helyek sokszor iskolában vagy olyan helyeken vannak, ahol van számítógép, szóval ez akár helyben is megoldható lenne).
Aktív témák
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Formula-1
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- PlayStation 5
- FOTÓS beárazás
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Autós topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 5th Gen. i7 10th, 16GB RAM 27% ÁFÁS (0329)
- Előbb mint bárhol máshol !! Motorola Moto G77 8GB/256GB - 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4602, 100% Akkumulátor
- Lenovo IdeaPad 3 - 15,6" Full HD - AMD Athlon Silver 3050U - 4GB - 512GB SSD - Win10 PRO - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest