Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Meghalt Chuck Norris
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
Aktív témák
-
Zewa
senior tag
Nah fiúk, lányok úgy döntöttem leírom hogy ma mien "remekül" indult a de-m.
Felkelek, full komásan elhúztam zuhanyozni. Hát persze hogy én barom, megstukkoltam a falat.
Vhogy igy, vétetlen.
Kis kajálás, + ez-az és elindulok. Oké csak 2-szer kellet vissza fordulnom. (Már tudtam hogy itt lesz vmi)
Kilépek a lépcsőházból, és lefagyott a windowsom. Szakad a hó, meg marad és van kb 15centi.
Anyáddal szórakozz! Elindulok a megálló felé, akkor feltekintek: üres. Lekéstem.
Bő 15 perc gyaloglás, közben folyton az arcomba fújt a szél+hó és olyan hideg volt hogy még a sz@r is belém fagyott.
Oda érek az áhított megállóhoz akkor látom hogy -minden- beállt. Dugó van, a buszok, autók elakadtak.
Ok, megkérdezem azért az egyik nyanyát hogy mikor ment el az utcsó busz? "kb 1-1,5órája"
(~2-3percenként jön vmi busz)
Ehh, jöhet ennél roszabb még?! Telom előkapom, telefonálok egyet de mire leteszem már alig érzem a mancsom. 2.hivásnál meg lemerült.
Ok találkozom egyiik barátommal. Kérdem mi legyen?! -"Pub?
" -Mehetünk.
Mondanom sem kell rohadt nagy tömeg. Sebaj. Nagyjából 30 min elteltével elindultunk haza & motorra fel! Városon át, suliba be.
Az órák is érdekesek voltak de a reggelt az hát...

Aktív témák
- Medence topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Nintendo Switch 2
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Az év legnagyobb kalandjára hív az új AMD Software
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Honor 400 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Book PRO 2 /i7-1260P/16GB/512SSD/AMOLED/13.3/Intel Iris Xe/Gari
- GYÁRI TÖLTŐK: USB-C / DELL / LENOVO / HP / FUJITSU / TOSHIBA / Asus / Macbook /// Bp,/MPL/Foxpost
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9600KF / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4504
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhogy igy, vétetlen.
Anyáddal szórakozz! Elindulok a megálló felé, akkor feltekintek: üres. Lekéstem.
" -Mehetünk.