- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
Aktív témák
-
Zewa
senior tag
Nah fiúk, lányok úgy döntöttem leírom hogy ma mien "remekül" indult a de-m.
Felkelek, full komásan elhúztam zuhanyozni. Hát persze hogy én barom, megstukkoltam a falat.Vhogy igy, vétetlen.
Kis kajálás, + ez-az és elindulok. Oké csak 2-szer kellet vissza fordulnom. (Már tudtam hogy itt lesz vmi)
Kilépek a lépcsőházból, és lefagyott a windowsom. Szakad a hó, meg marad és van kb 15centi.Anyáddal szórakozz! Elindulok a megálló felé, akkor feltekintek: üres. Lekéstem.
Bő 15 perc gyaloglás, közben folyton az arcomba fújt a szél+hó és olyan hideg volt hogy még a sz@r is belém fagyott.
Oda érek az áhított megállóhoz akkor látom hogy -minden- beállt. Dugó van, a buszok, autók elakadtak.
Ok, megkérdezem azért az egyik nyanyát hogy mikor ment el az utcsó busz? "kb 1-1,5órája"
(~2-3percenként jön vmi busz)
Ehh, jöhet ennél roszabb még?! Telom előkapom, telefonálok egyet de mire leteszem már alig érzem a mancsom. 2.hivásnál meg lemerült.Ok találkozom egyiik barátommal. Kérdem mi legyen?! -"Pub?
" -Mehetünk.
Mondanom sem kell rohadt nagy tömeg. Sebaj. Nagyjából 30 min elteltével elindultunk haza & motorra fel! Városon át, suliba be.Az órák is érdekesek voltak de a reggelt az hát...
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Formula-1
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Revolut
- Kerékpárosok, bringások ide!
- TCL LCD és LED TV-k
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest