Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
Szép estét!
Azért egy ilyen hosszabb nap után mindig úgy érzem,hogy messzire el tudnám kerülni az emberiséget.Egy apró szösszenet reggel 5:550kor féélkómásan feltornásztam magam a dunaújváros felé tartó buszra. Már előre felkészültem,hogy a szokásos überkényelem lesz, de nem hittem, hogy még lehet fokozni (2m magas vagyok hozzá most olyan 125 kgmal) Amikor leülök,akkor nyilván az előző ülés támlájához ér szorosan a tértem... Eltelik egy 15 perc... 2-3 megálló, felszáll egy amolyan 40 év körüli sorozatgyilkos fejű nőszemély, és bevágja (!) magát az előttem lévő székbe (ez már alapból jót tett a térdeimnek) majd miután levette a kabátját módszeresen megpróbálta hátradönteni az ülést, mert ő aludni akart...
És még vérig volt sértve,hogy a mai fitalaság milyen bunkó, mikor közöltem vele,hogy a szék támlájának döntögetsésére és a térdem rongálása tett további kisérletei fizikai sérülésekkel járhatnak....
Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Dell notebook topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Robotporszívók
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Padavan firmware
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 Pro (256 GB) (rendelhető)
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest