- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2026
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
Aktív témák
-
válasz
parandroid
üzenetére

FehérHolló: persze akinek programozni kell, ott a nagyobb képernyő előnyt jelent, de ha jól tudom Kolombusz orvosnak készül (ugye?
)Kolombusz: én úgy vettem észre, hogy ez a két kisebb méret is korrektül használható. én sokat cipelem a notit, sokszor suliban is nálam van, és bizony jobb lenne ha apróbb lenne picivel, meg könnyebb
amint lesz pénzem veszek is egy kisebb dell-t, vagy hp-t.peterkeT, ezek olyan 300-350k között vannak ugye? illetve olyan két év múlva mennyiért lehetne eladni az l40-esem, amit nemrég vásároltam? 80-100?
-
FehérHolló
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Te sem olvasol notis topicokat. 150 alatt kell és nem 200 alatt. Találtam is hasonló Acer meg FuSi gépeket, mit gondoltok róla?

(Félreértés ne essék, tudom, hogy olvasod pl a "Milyen notit vegyek?"-et.)Nekem ez teljesen megfelel. Választhattam egy subnoti és e között, és végül ez lett. Igényeim mindkettő kielégítette volna, hasonló árban voltak (11k eltérés), de ezen normálisan elfér a kezem, nem kell pöcsölni a gépelésnél és több "szöveg" (=kód) fér a kijelzőjére (1920x1200-ban használom, kicsik a betük, de nem zavar.) Bár valószínűleg a 12-eshez is hozzá lehet szokni 1-2 hónap alatt.
Aktív témák
- Zalaegerszeg és környéke adok-veszek beszélgetek
- Robot fűnyírók
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- RAM topik
- Bakelit, Vinyl lemezjátszó
- LG LCD és LED TV-k
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Steam topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Vanda GAMER-Pc, ASUS B560m, i5-11400F, 16GB DDR4, 1TB PCIe M.2 SSD, RTX 5050 8GB, 550W 90+, WiFi
- Kingston Fury Beast 2x8GB ddr4 2666mhz KF426C16BBK2
- OHH ! Dell Latitude 9430 Üzleti Profi Prémium Ultrabook 14" -80% i7-1265U 32/1TB IRIS Xe FHD+
- Canon EOS 200D +kit objektív és táska ( 6100 expo )
- Chieftec Eco Series 600W táp eladó!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 128 GB Pink 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)
amint lesz pénzem veszek is egy kisebb dell-t, vagy hp-t.