Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
Gyerekek, ötösöm van a lottón
. csak azabaj, hogy a skandinávon hogy rohadjon meg, mult héten fizetett rá hétezret, most meg 3-at csakazér mert rajtam kívül még egy csomó embernek ötöse volt, ezt nem hiszem el
amúgy jóreggelt 
-
EQMontoya
veterán
válasz
Road Runner
üzenetére
nah, ezt is beláttuk nagy nehezen

-
EQMontoya
veterán
válasz
Road Runner
üzenetére
ez egy 250nm-es ház, én se szoktam, nyugi

-
EQMontoya
veterán
válasz
Road Runner
üzenetére
kajak, mint osztálytársam... felhívtam a srácot kb este 11kor, beszéltünk vagy 5-6 percet, lerakjuk, huga küldött Neki sms-t a szomszéd szobából, hogy nincs-e későn telefonálni? srác visszaírt, hogy természetesen nincs.
-
Road Runner
csendes tag
válasz
EQMontoya
üzenetére
a masik szobabol, miutan anyukam uzent msn-en a konyhabol
csak nem mertem bemenni, mert hat egy fiu es egy lany barmit csinalhat
a sutit meg szeretik
a telefont meg nem vette fel mert star wars is uvolt
szoval igyekeztem diszkreten
ps. az origon jatszottunk olyat, hogy 10-12 embernek volt egy kozos nicje, csak mit tudtuk a jelszot es irogattunk
telleg erdeke volt
gyalogkakukk alat csak 3 ember jhet szoba
eddig
[Szerkesztve] -
EQMontoya
veterán
válasz
Road Runner
üzenetére
ez a konyhából, notival jelezted?
-
BlacKSouL
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
no problemo
csak vicc volt
meg addig is gördítem még a dolgot, hátha ki tudja..
amúgy meg pénteken míting ugyanott, meglátom mi lesz. ha nagy semmi is, másnap indulok a nagy túrára.
ja, nemrég szálltam le msn-ről, mert épp indulok zuhanyni, ha esetleg véletlenül hiányolnál.
úgyhogy mindenkinek szaftos jó éccakát.
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Vagy ha az nem kihívás, akkor: [link]
-
FehérHolló
veterán
Jancsika! Új játék! [link]
Ha nagyon unatkozol melóhelyen, gyakorolj! -
REDeath
őstag
lol a blizzard a sok sc2-es video letöltés gyorsabbá tételére írt egy saját torrent progit

vagy a prog edig is létezett?
[Szerkesztve] -
REDeath
őstag
valakinek van itt 125-ös motorja? midnenmotorrarendszámról mit tudtok?
most tervezek venni 125/50-es tdr yamahat csak ha tényleg nem késnek többet ezel a rendszámos izével és 2009-re már bevezetik akor irdatlan szopás lesz, (forgalomba helyezés ... cirka 150 minimum..) -
poffsoft
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
amimagyarul???
hiya!
Winner_hun: Aladár.gif nincsen esetleg???
szia, tiv83us! [link]
llamast hol hagytad (lorenzo)???
Kalandor is az ékezetes hibába futott btw...

Elf? Írtja a jedyt?
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Winner_hun
félisten
omg
-
csapos2
addikt
A csacsi nem okos, de ügyes!
-
poffsoft
veterán
válasz
PazsitZ
üzenetére
érdekes módon ha kihúzom, visszadugom újra jó
ugye,ugye jancsika!!!

nem kell hozzá nagy tehetség, nekem már sikerült. Valszleg elég a jobbklikk kapcsolót kikapni, és helycserés támadással megoldani (esetleg a görgőkerék kapcsolójával, ha ritkán használod, még jobb a csere). Tapasztalatom szerint egyébként nem a mikró hibásodik meg, egyszerűen 'összekopik' a kapcsoló és a gomb , és ettől bizonytalan lesz a klikk, ha megforgatod, mivel más a kopás, megint jó (egy darabig)
A szétszedést (titkos csavarok eltávolítása után ) pájszerrel is próbálatod:![[kép] [kép]](http://www.makler.hu/images/products/pb5094.jpg)
(jéé, Zámbó Pájszer? ki hitte volna...[link]) -
poffsoft
veterán
Ha ya!
[link] ott 00:01:03 környékén azt hittem, engem kameráztak le, de aztán láttam, nincs nála vella, márpedig én mindig használok...
Feladnám a magas labdát:
[link]
Igazítson már el valaki!
Nem reklám, nem adni, kapni szeretnék info-t. Én semmit sem tudok róluk, de szeretném ha ez elmúlna gyorsan... És nem körülnézni akarok náluk...
#4158: kezed nem ragad?
#4122: C4mp3r: jó, azt már tudom, miért. De azt nem, mit jelent

#4125: Kalandor: Nem akarlak elkleseríteni, de Káva[link] egyrészt település, másrészt az a növény káva[link], amire gondolsz.
[Szerkesztve] -
PazsitZ
addikt
Lábatmostam, visszatértem.
Voltam igazolványképet csinálni, Nem sikerült túl jól, nincs jó fényképarcom
.
Kaptam 8 darabot, már csak azt nem tudom eldönteni melyik az előnyösebb közülük![[kép] [kép]](http://users.atw.hu/pazsitz/smiley/icons/gondolkodik.gif)
Hátha valaki innen tud majd segíteni: [link] -
PazsitZ
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Való igaz kalapáccsal még nem próbáltam.
Anno azért akartam szétszedni, mert ügyes lakótársam leejtette és nem világított. Nem sikerült szétszedni, félreraktam. Egyszer valamilyen indittatásból rádugtam a gépre és láss csodát működött.
Azóta néha elmegy, de érdekes módon ha kihúzom, visszadugom újra jó.
.
[Szerkesztve] -
PazsitZ
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Én nem vagyok akkora műszaki affinitású ember mint te
.
Amúgy is egyszer próbáltam szétszedni és nem ment a szétpattintás
Meg honnan szerezzek ugyanolyan méretű pillkapcsolót?
[Szerkesztve] -
Vérboci
addikt
Üdv Népem!
visszatértem
-
PazsitZ
addikt
ÁÁ, m*cskos k*rva életbeeeeeee.
![[kép] [kép]](http://users.atw.hu/pazsitz/smiley/icons/icon_shakefist.gif)
Kezd meghalni az egerem
a jobbklikk nem mindig akar működni. Nemrég cseréltem a DVD írómat-t is, miért kell sorra mindennek behalni?
Pedig annyira szerettem annak ellenére, hogy microsoft van ráírva, eddig hűségesen és kiválóan szolgált.
[Szerkesztve] -
REDeath
őstag
most vettem csak észre hogy az anandtechneknél is ezek az avatarok vannak

-
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
perfect disk futtatása után: [link]

-
Gambit
őstag
Hali! Kéne egy kis help! Hogy hívják azt, amikor valaki olyan diavetítést csinál, amikor a képek meg vannak effektezve, és zenére változnak? Tudtam régebben, csak totál elfelejtettem. Köszi!
-
válasz
csapos2
üzenetére
Visszaküldeni meg nem lehet? Itt nincs 3 napos pénvisszafizetéses gari?Vagy ezt nem lehet csiszolni?Bár nem igazán értek hozzá sajna

ngabor2 : Ne szójjá be, Te csak szijjad ha megvetted
egyébként is 503 napos vagyok mostnézem, az öccázra nem ittam egy falatot sem, muszállly lesz pedig ma mert az asszonnyal ma vagyunk 14 hónaposak, má lassan 2 gyereket kihordhatott volna ha belehúzunk
[Szerkesztve] -
csapos2
addikt
Jancsi, nem megvédeni kell, hanem a céget kiírtani. Megrendeltem egy fresnel lencsét - gondolván, hogy majd milyen jó lesz nekem. Amiket eddig vettem (megjegyzem olcsón) nem voltak teljesen egyenesek (síkok/síkak?). Megláttam, a neten, hogy nem is annyira drága (persze, kinek hogy, nekem azért nem kevés 14K). Elkezdtem zaklatni Jobbtojást, majd azt a drága jó anyukámat. Meg lett rendelődve, meg lett érkeződve, majd döbbenten vettem tudomásul, hogy a gyári, még nem használt is ugyanolyan görbe, mint a régiek. Mindenhova köptem, csak a földre nem.
Ennyi...szomorú vagyok. -
csapos2
addikt
Mondjam, vagy ne mondjam? Nem mondom...
-
ngabor2
nagyúr
válasz
EQMontoya
üzenetére
ez jellemző. az amerikaiak több millió dollárból kifejlesztették az ürben (gravity nélkül) müködő tollat, a ruszkik meg ceruzát használtak
... aminek a pora (grafit) az amerikai elektronikát helyből tönkre is vágta volna, a zűrhalyósok tüdejéről nem is beszélve. különben is, ez erőteljesen az urban legend kategóriájába tartozik. -
poffsoft
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
powerdefrag. mint a neve is mutatja, pow@ tud Defragg...

#4078: _seth_ Te is olvastad a 22-es csapdáját?
[Szerkesztve] -
poffsoft
veterán
válasz
EQMontoya
üzenetére
#4115,#4113:
Barátom a gugli.... [link]
A batz az miaz???

C4mp3r : És Te, meglelted a kódot??? /egyéppként mit jelent a camper? Táborozó?/
#4114: tiv! budikáván dobolni még mindíg jobb, mint dobkáván budizni. Vagyis sikeresebb...
#4118: Egyéppként, sikeres ember nem lehetkegyetlen lassú!!!

[Szerkesztve] -
poffsoft
veterán
válasz
EQMontoya
üzenetére
persze, sikeres ember átdefiniálja picit a bill. kiosztást, de ezt meg sem kockáztattam.
Mondjuk sikers ember percenként 450 leütéssel gépel, úgy már nem számít annyira a plusz 4 leütés/ karakter.
Tiv: Siekres ember, ha a harcban is sikeres, tartalék patront (és tartalék tartalék patront) is tart otthon, de legalábbis tudja melyik szomszédot kell felzörgetni egy új harci nyomtatóért hajnalban.
#4112 : annyira nem sok :
káva (4) fn 1. ritk Vminek abroncsszerű pereme. A szita kávája. 2. Ásott kút nyílását körülvevő (párkányos) kerítés. 3. Ép Ajtó- v. ablaktok. 4. Műsz Televízió- v. rádiókészülék burkolata, szekrénye. 5. Áll Madár csőrének alsó, ill. felső része. [alán v. lat]
#4110:![[kép] [kép]](http://poffsoft.extra.hu/folder/136b.gif)

[Szerkesztve] -
poffsoft
veterán

az káva.... nem tévesztendő össze a kv-val, meg az árvíztűrő tükörfúrógép-pel
btw, ebben az esetben szépen kérek egy moderátort, hogy a #4106 hsz -emben a padevant az us. grammar szerint helyesen padawan -ra módosítani sziveskedjék...
tiv! attól hogy kid laptopja, még át tucc jelentkezni sajátba, hogy ne legyenek 1/2reértések,nem???![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Másrészt sikeres ember ámérikában is tud 1250 bill (és laptopot) használni, de ha azt nem, fejből ismeri az alt kódokat :![[kép] [kép]](http://www.italysoft.com/utility/converters/extend.gif)
-
EQMontoya
veterán
válasz
Road Runner
üzenetére
hát a metallicának annyi köze van a jazzhez, mint Neked a sikerességhez, mert aki ilyet leir, az semmiképp nem lehet sikeres.
-
Kidus
őstag
válasz
Road Runner
üzenetére
Nem lehet sikeres ember, aki budikavan dobol.
-
C4mp3r
addikt
válasz
Road Runner
üzenetére
''ui: amugy imadom a jazz zenet, a kedvencem a metallica.''
Ezzel csak az a probléma, hogy a Metallica-nak köze nincs a jazz-hez.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
u.i.: Nem járok batz papucsban.
[Szerkesztve] -
Road Runner
csendes tag
ha sikeres lennel es nem jarnal batz papucsban mint az osi romanok, akkor tudnak, hogy a kava az nagyon sok jelentessel bir...

ui: amugy imadom a jazz zenet, a kedvencem a metallica.
ui2: most amugy en is kavan ulok mikozben irom a postot, de hiaba verem /a kavat/ csak a szomszedok valaszolnak vissza...
-
llamas
csendes tag
Sok láma nem tudja mi az a káva. meg ilyenek...Pesti falusiak, sose nyomattatok még trottyantós budiba fogadjunk...
-
Kidus
őstag
válasz
EQMontoya
üzenetére
Nem tiv altal atmoderalt post, ezt em irtam, mivel az en laptopom mar aluszik, nincs kedvem felkelteni, ezert Kidi geperol irok.
poftsoft: Az padawan. nem pedavan, meg pedalvam, meg pedalvan meg mittomen. I'll turn you to the dark side ha megeccer ilyeneket irkalol...
tiv83us
ps: A kava, az valaminek a pereme... Pl a kutnak is van kavaja /pereme/. - Kidus -
poffsoft
veterán
válasz
tiv83us
üzenetére
kava, ok, but ra a kava what does it means????

but the pow@ be with U young padevan

jahh és aki ezt végiolvasta ,természetesen sikeres ember nem lehet...
[link]

#4045 jeges: tévedés: lóf@sz JÖTT be!!!!! Mint ahogy a link is mutatta...
#4107 EQMontoya: Mi van, nem sikerül kriszta???
[Szerkesztve] -
poffsoft
veterán
válasz
tiv83us
üzenetére
sajna, kid-re 50$, az drowk igen kitartóak, és qrva jól lőnek célba is.....
mondjuk nemtom mi az az u-loket???
de azér aza z arab mondat már gyanús lehet ca-ban :
RA A KAVARA!!!
más: patron kifogyott, mond neked valamit az a szó, hogy pl:
PEN, PENCIL, PAINT????

C4mp3r :^ ^ ^ senki nem ismeri már ezeket az ősi eszközöket? még a vaskor környékén használták, a tudósok véleménye megoszlik , hogy mire......
De ha nagyon nincs más, a monitort kell odaragasztani.....
#4021: Jánoska! [link]
bár szvsz ez közelebb áll: [link][link].
Másrészt napl@ után szabadon, a víz+pipa- pöstiesen- a Rudas fürdő lesz, páratlan napokon.....

[Szerkesztve]
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Egyébként írhatnál egy privit lassan, holnap asszem megyek postára
)
Mondana 5 számot, Mester..?
. csak azabaj, hogy a skandinávon hogy rohadjon meg, mult héten fizetett rá hétezret, most meg 3-at csakazér mert rajtam kívül még egy csomó embernek ötöse volt, ezt nem hiszem el

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
![[kép] [kép]](http://kepfeltoltes.hu/070815/brutusz_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)

bruhhahhahh naggyon vicces vagyok ma is