Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
Aktív témák
-
EQMontoya
veterán
nincs messze, csak a megközelités nem túl jó, mert nincs közvetlen dolog... legegyszerübb, ha elmész metróval/7es bussza a blahához, ha ráérsz, mész gyalog, blahától pedig 3 megálló az oktogon, ami rajta van az andrássy úton. ez szvsz olyan 20 perc, bár erősen függ a napszaktól és a szerencsétől

mod: ha meg a deák, akkor metró vagy pótló, azt csók
[Szerkesztve] -
-
neduddki
nagyúr
-
neduddki
nagyúr
Hi!
Nem kell mereg, nem kell tor
Es nem kell aljas hitszeges
udv
neduddki
p.s.
ZSENIIIIIIIIIIII:
Figyel Koppany
Hallgass most az en szavamra... -
lesaux
veterán
válasz
ladybug
üzenetére
Közben sajnos úgy néz ki, megvan a hiba. A tegnapi vihar tönkretette édesapám gépében a tunerkártyát és a hálókártyát, nálam meg a routert. 10-20 kilobites másodpercenkénti sebességet produkált, bár ami érdekes, hogy az uploadja majdnem jó, 200 körül volt. Meg aztán nem láttam még routert úgy tönkremenni, hogy átengedte a netet, csak lassan. (Nem mintha sok routert láttam volna tönkremenni.)
Úgyhogy holnap irány a bolt, kell egy router meg egy LAN-kari. -
Integra
titán
válasz
Winner_hun
üzenetére
aztán figyeld csak, holnap jön a mérési eredmény, hogy az m1-et nézték a legkevesebben...
-
Kedves fővárosi kollégák!
A keleti pályaudvar milyen messze található az Andrássy úttól? Menyi idő alatt lehet megjárni egy odavissza utat a kettő között? Illetve van-e csomagmegörző a keletiben? -
EQMontoya
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
szintén.
-
Integra
titán
ilyenkor örülök hogy még van m1...
nincsen ostoba pofázás, stúdió, csak közvetítés pofázás nélkül. -
20perc volt csak a tüzijáték? mintha hosszabb szokott volna lenni szvsz
-
Lortech
addikt
Hú de cégér, igen képben vannak a TV2-nél.

-
Daweee
őstag
Áramszünet volt!! Nem vészes, fél perc. Megint viharlik, szél, villám stb. Miskolcon mi a helyzet?
MOD: most itt is lecsendesedett, ezekszerint csak egy fellángolás volt...
[Szerkesztve] -
qdak
addikt
ez hogy lehet:
kellemes meglepetés a chieftech 400 asommal ma a viharban kikapcsolt a modem, a villany, az erösitö 1 pillanatra de a gép NEM INDULT UJJRA, ehhez képest a codegen az 1.nek szokott leállni !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
qdak
addikt
tüzi játék élö adásba link please????
-
tildy
nagyúr
válasz
fokukac
üzenetére
Király, gratulálok, látom lépdelsz felfelé a ranglétrán.

Nos ha fjordot akarsz látni, akkor jó hírem van: norvégia szinte teljes partvidéke az. Ajánlom Sandefjordot (ott is van egyébként reptér, és hajókikötő) , kb 100 kmre van oslotól, az már rendes fjordos vidék. Vonat van, a kölyökképednek ksözönhetően szerintem még be tudod azt is adni, hogy diák vagy (nem nézik).
Szállás változó áron van, adok címet [link], ahova érdemes írnod, kinn élő magyaroknak , nagyon segítőkészek, biztos segítenek olcsóbb szállást találni. Egyébként a szállások valóban nem olcsók. (nekem egy 9 nm-es szobácska volt ~45E ftnak emgfelelő korona)
Osloban egyszer voltam, a pályaudvaron és környékén. Ott voltak nagyon jópofa tigrisszobrok
A királyi palotát sajna nem láttam (siettem párom elé) , de szerintem kihagyhatatlan. De a fenti linken szerintem segíteni tudnak, mit érdemes megnézned.
[Szerkesztve] -
t1
veterán
pesti elvileg kezdődik a TV2-őn
-
EQMontoya
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
jah jah, de a tüzijáték is elmarad a nagy semmire fel...

-
Szia Tildy, képzeld, lehet, hgoy megyek majd Stockholmba, Göteborgba, és ha már arra járok, gondoltam, átugranék Norvégiába is, Oslo onnan csak 3 óra busszal. Tudnál egy-két dolgot mondani arról, hogy mi érdemes megnézni?
Szeretnék eljutni Oslo-ból még egy igazi fjordhoz is, azok nagyon messze vannak? hogy lehet odamenni? a szállás tényleg olyan drága, mint amilyeneket és a Booking.com-on találtam? (1000 NOK per éj, meg ilyenek)
előre is köszi
[Szerkesztve] -
Olcsi
senior tag
''és különben is nem neked drága...''
Na ezzel a szemlélettel azért nem értek egyet. Az állam azért ilyen banzájok helyett akár költhetné másra is a pénzt. De megértem én...akkor aug 20-a tüzijáték nélkül olyan lehet, mint a karácsony fenyőfa nélkül? Ok...így stimm. Bár egész jól elvoltunk tavaly igazi karácsonyfa nélkül.
Na jó volt egy 15 centis!
Persze az is jobb, mint a semmi.
[Szerkesztve] -
(Kolombusz)
veterán
NAbakker a nagy semmiért lőttem le a gépet...
-
tildy
nagyúr
-
Olcsi
senior tag
Egyébként mi a jó a tüzijátékban? Mármint oké, hogy szép, meg minden...de valahogy...nem tudom...engem valahogy nem nagyon vonz. Persze ízlések és pofonok.
Mellesleg meg baromi drága. 
-
EQMontoya
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
gyááááva
amúgy nem csúnya az idő, kicsit dörög, de nem is esik semmi, még nagy vihar sincs... majd tán lesz. -
(Kolombusz)
veterán
Asszem kilövöm a gépet, nagyon csúnya idő jön.
-
t1
veterán
nem tudjátok mi annak az üzletnek a neve pesten ahol rohadt sok VANS,ETNIES,DC cuccokat lehet kapni?
-
Lala6
addikt
Elinduljunk a tüzijátékra, vagy ne? Eső már elált...nem tudom, tavaly eláztam csöppet

-
Integra
titán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
nekem a csiftekem egy nagy pukkanás, egy mini villámlás és egy enyhe füstölgés közben megadta magát

-
(Kolombusz)
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Chieftec

-
Integra
titán
válasz
Winner_hun
üzenetére
pfűűűűőőőőőőőőőőőőő

áramot is termel?
-
Integra
titán
válasz
Winner_hun
üzenetére
nekem is kéne végre egy szünetmentes tápegység

ma megúsztam a viharban, de tegnap a második után kihúztam minden elektronikus cuccot a házban -
Winner_hun
félisten
Pillanatnyi áramszünet, lámpa off, net elszáll, másik gép kikapcsol az enyém meg észre se veszi, mintha semmi sem történt volna

-
dragonfx
veterán
ohhh my god...legend of 2006. aug 20......tüzijáték kanyó

-
t1
veterán
pénzesgyőrbe (Bakony) már 3 órája esik megállás nélkül
-
Integra
titán
itt, pestszentimrén is ömlik már kegyetlenül megint, remélem ma nem lesz megint víz lapátoló tesióra....

-
Drizzt
nagyúr
Csepelen mocskosul kegyetlen vihar van, a fákat tépi össze-vissza, azt hogy eső van nehéz lenne mondani, mert majdhogynem felfelé fúj a szél, elég durva.
-
Ramius
őstag
úgy hallom készülődik az ünnepi vihar
-
dragonfx
veterán
Akinek esetleg kell live airrace videó dobjon pricit van 1 kevéske.

-
törölt tag
Vicces amikor az ember munkahelye fölött Forma1es versenypálya van
, osztrák főnökkel az előbb beszéltem, azt hitte kitört a háború, picit behallatszik a telóba.
-
Lord Zero
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
looool
(ma nem jön össze neked)
szerk. tudom, tudom, tuningolt egered van, fenegyors..
[Szerkesztve] -
Sátán44
addikt
Mondjatok már nekem olyan oldalt,ahol össze vannak gyűjtve és le vannak írva ezen a szavak jelentései! (lol,omfg,rotfl...stb)
-
Nimrod
addikt
Néhány perce felszálltak a vadászok, gondolom mentek a Nagyfaluba. Szép lassan szálltak, csak nehogy szárnymosás legyen a vége.

-
KMan
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
csirsz bro

[Szerkesztve]
Aktív témák
- Bestbuy játékok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen monitort vegyek?
- OpenMediaVault
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen házat vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Türelem, még mindig készül a Marvel Blade játéka
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- VICC ÁR! Dell Precision 7530 - Xeon E2186M (i9-8950HK++) / 32GB RAM 512GB SSD Quadro P2000
- Kingston FURY Impact 32GB DDR5 4800MHz KF548S38IB-32
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Na jó volt egy 15 centis!

![[kép] [kép]](http://index.hu/cikkepek/0708/belfold/ors_pillango/ors04.jpg)