- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 42
- (téma lezárva)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nyuszit otthonra, kedvencnek!
- V.Milán: Kezeket fel kollégák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Archttila: SMART tesztelés automatizálva: smartctl poller script Zsh-ban, RPi-re
- MasterDeeJay: Low budget (50.000 forint) light gémer gép összerakása
-
4600 - 4501
5033 - 5001 5000 - 4901 4900 - 4801 4800 - 4701 4700 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
EQMontoya
veterán
nincs messze, csak a megközelités nem túl jó, mert nincs közvetlen dolog... legegyszerübb, ha elmész metróval/7es bussza a blahához, ha ráérsz, mész gyalog, blahától pedig 3 megálló az oktogon, ami rajta van az andrássy úton. ez szvsz olyan 20 perc, bár erősen függ a napszaktól és a szerencsétől

mod: ha meg a deák, akkor metró vagy pótló, azt csók
[Szerkesztve] -
bandus
veterán
''és nem kell aljas cselszövés'' ;)
pont ma hallgattam meg újra, és már másodjára szól
mod:
kb egy órám lenne max, a vonat indulásáig. a deák felőli végére, szemüvegtokot kell vennem a LAB-ban. akkor a metró vagy a pótló jó is lesz. köszönöm szépen
[Szerkesztve] -
neduddki
nagyúr
HI!
HOva akar mrenni az andrassir?
M2/vagy potlo/>Blaha>4-6>nyocszog
M2/vgay potlo/>Deak>seta az andrassy kezdetere
M2/vgay potlo/>Deak>M1 ahova akarsz
78 troli> nagymezo sarok andrassin
73-76>izabella sarok andrassin
20-30>hosok tere
udv
neduddki
p.s. elso korben -
neduddki
nagyúr
Hi!
Nem kell mereg, nem kell tor
Es nem kell aljas hitszeges
udv
neduddki
p.s.
ZSENIIIIIIIIIIII:
Figyel Koppany
Hallgass most az en szavamra... -
lesaux
veterán
Közben sajnos úgy néz ki, megvan a hiba. A tegnapi vihar tönkretette édesapám gépében a tunerkártyát és a hálókártyát, nálam meg a routert. 10-20 kilobites másodpercenkénti sebességet produkált, bár ami érdekes, hogy az uploadja majdnem jó, 200 körül volt. Meg aztán nem láttam még routert úgy tönkremenni, hogy átengedte a netet, csak lassan. (Nem mintha sok routert láttam volna tönkremenni.)
Úgyhogy holnap irány a bolt, kell egy router meg egy LAN-kari. -
Integra
titán
Én is azt néztem
aztán figyeld csak, holnap jön a mérési eredmény, hogy az m1-et nézték a legkevesebben...
-
bandus
veterán
Kedves fővárosi kollégák!
A keleti pályaudvar milyen messze található az Andrássy úttól? Menyi idő alatt lehet megjárni egy odavissza utat a kettő között? Illetve van-e csomagmegörző a keletiben? -
EQMontoya
veterán
Én is azt néztem
szintén.
-
qdak
addikt
-
Winner_hun
félisten
-
Nimrod
addikt
Enermax-al nekem is volt hasonló kellemes meglepi. Nem egyszer feszültség le, modem pillanatra, volt, hogy a monitor is de a gép ment tovább miközben elég rendesen dolgozott.

-
Integra
titán
ilyenkor örülök hogy még van m1...
nincsen ostoba pofázás, stúdió, csak közvetítés pofázás nélkül. -
EQMontoya
veterán
-
Ramius
őstag
-
Hujikolp
őstag
20perc volt csak a tüzijáték? mintha hosszabb szokott volna lenni szvsz
-
EQMontoya
veterán
gyakorlatilag szélcsend, villámok viszonylag gyakorta, de távolból, szal nagy dirrdurr nincs.
-
Lortech
addikt
Hú de cégér, igen képben vannak a TV2-nél.

-
(Kolombusz)
veterán
-
Daweee
őstag
Áramszünet volt!! Nem vészes, fél perc. Megint viharlik, szél, villám stb. Miskolcon mi a helyzet?
MOD: most itt is lecsendesedett, ezekszerint csak egy fellángolás volt...
[Szerkesztve] -
qdak
addikt
ez hogy lehet:
kellemes meglepetés a chieftech 400 asommal ma a viharban kikapcsolt a modem, a villany, az erösitö 1 pillanatra de a gép NEM INDULT UJJRA, ehhez képest a codegen az 1.nek szokott leállni !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Nimrod
addikt
-
Olcsi
senior tag
Jólvan-jólvan! Csak poénkodtam! Nyilván a népnek kellenek néha ilyenek...
-
Daweee
őstag
Mégis a TV2 + mute kombó lesz a nyerő, az M1-en fakók a színek
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
qdak
addikt
tüzi játék élö adásba link please????
-
tildy
nagyúr
Szia Tildy, képzeld, lehet, hgoy megyek majd Stockholmba, Göteborgba, és ha már arra járok, gondoltam, átugranék Norvégiába is, Oslo onnan csak 3 óra busszal. Tudnál egy-két dolgot mondani arról, hogy mi érdemes megnézni?
Szeretnék eljutni Oslo-ból még egy igazi fjordhoz is, azok nagyon messze vannak? hogy lehet odamenni? a szállás tényleg olyan drága, mint amilyeneket és a Booking.com-on találtam? (1000 NOK per éj, meg ilyenek)
előre is köszi
[Szerkesztve]Király, gratulálok, látom lépdelsz felfelé a ranglétrán.

Nos ha fjordot akarsz látni, akkor jó hírem van: norvégia szinte teljes partvidéke az. Ajánlom Sandefjordot (ott is van egyébként reptér, és hajókikötő) , kb 100 kmre van oslotól, az már rendes fjordos vidék. Vonat van, a kölyökképednek ksözönhetően szerintem még be tudod azt is adni, hogy diák vagy (nem nézik).
Szállás változó áron van, adok címet [link], ahova érdemes írnod, kinn élő magyaroknak , nagyon segítőkészek, biztos segítenek olcsóbb szállást találni. Egyébként a szállások valóban nem olcsók. (nekem egy 9 nm-es szobácska volt ~45E ftnak emgfelelő korona)
Osloban egyszer voltam, a pályaudvaron és környékén. Ott voltak nagyon jópofa tigrisszobrok
A királyi palotát sajna nem láttam (siettem párom elé) , de szerintem kihagyhatatlan. De a fenti linken szerintem segíteni tudnak, mit érdemes megnézned.
[Szerkesztve] -
EQMontoya
veterán
félreértések elkerülése végett, a miskolci marad el, halasztva holnapra.
-
Lortech
addikt
-
t1
veterán
-
Daweee
őstag
-
Olcsi
senior tag
-
Nimrod
addikt
-
Daweee
őstag
-
t1
veterán
pesti elvileg kezdődik a TV2-őn
-
Daweee
őstag
-
t1
veterán
-
Olcsi
senior tag
Na de most akkor tényleg elmarad? Eh! Az még jobb...jól bevásároltunk tüzijátékból, erre le lesz fújva az egész. Nem baj...jövőre talán el lehet majd használni! Sőt az lenne a legjobb! Jövőre már nem kell rá költeni! Tiszta jó!

-
EQMontoya
veterán
-
t1
veterán
-
EQMontoya
veterán
NAbakker a nagy semmiért lőttem le a gépet...
jah jah, de a tüzijáték is elmarad a nagy semmire fel...

-
Daweee
őstag
''és különben is nem neked drága...''
Na ezzel a szemlélettel azért nem értek egyet. Az állam azért ilyen banzájok helyett akár költhetné másra is a pénzt. De megértem én...akkor aug 20-a tüzijáték nélkül olyan lehet, mint a karácsony fenyőfa nélkül? Ok...így stimm. Bár egész jól elvoltunk tavaly igazi karácsonyfa nélkül.
Na jó volt egy 15 centis!
Persze az is jobb, mint a semmi.
[Szerkesztve]Az a pár milla csak csepp a tengerben. Na mindegy ne menjünk el ebbe az irányba.
-
fokukac
nagyúr
Szia Tildy, képzeld, lehet, hgoy megyek majd Stockholmba, Göteborgba, és ha már arra járok, gondoltam, átugranék Norvégiába is, Oslo onnan csak 3 óra busszal. Tudnál egy-két dolgot mondani arról, hogy mi érdemes megnézni?
Szeretnék eljutni Oslo-ból még egy igazi fjordhoz is, azok nagyon messze vannak? hogy lehet odamenni? a szállás tényleg olyan drága, mint amilyeneket és a Booking.com-on találtam? (1000 NOK per éj, meg ilyenek)
előre is köszi
[Szerkesztve] -
t1
veterán
Na ezzel a szemlélettel azért nem értek egyet. Az állam azért ilyen banzájok helyett akár költhetné másra is a pénzt. De megértem én...akkor aug 20-a tüzijáték nélkül olyan lehet, mint a karácsony fenyőfa nélkül? Ok...így stimm. Bár egész jól elvoltunk tavaly igazi karácsonyfa nélkül.
[Szerkesztve]full felesleges mert sztem nem az egész ország megy fel megnézni...
ez csak a pestieknek van -
Olcsi
senior tag
[Szerkesztve] -
(Kolombusz)
veterán
NAbakker a nagy semmiért lőttem le a gépet...
-
tildy
nagyúr
Tudod ünnep. Mint ahogy általában nem nézika szülinapi torta árát sem. Néha kell egy ksi cirkusz a népnek. Mellesleg engem is hidegen hagy, és szerintem is valamennyire pénzszórás, de az emberek 80%a szerintem nem lenne boldog tőle, ha elmaradna, nem lenne tüzijáték.
-
Daweee
őstag
Hát hogy szép
de azért persze van különbség egy Bivalybaznád falunapján tartott, és egy aug20-as pesti tüzijáték között... (ha más nem Baznádon nem esik
) és különben is nem neked drága... -
t1
veterán
-
Olcsi
senior tag
Egyébként mi a jó a tüzijátékban? Mármint oké, hogy szép, meg minden...de valahogy...nem tudom...engem valahogy nem nagyon vonz. Persze ízlések és pofonok.
Mellesleg meg baromi drága. 
-
EQMontoya
veterán
-
Daweee
őstag
-
EQMontoya
veterán
Asszem kilövöm a gépet, nagyon csúnya idő jön.
gyááááva
amúgy nem csúnya az idő, kicsit dörög, de nem is esik semmi, még nagy vihar sincs... majd tán lesz. -
Dale
aktív tag
-
Daweee
őstag
-
koob
senior tag
-
Lortech
addikt
-
(Kolombusz)
veterán
Asszem kilövöm a gépet, nagyon csúnya idő jön.
-
Daweee
őstag
-
Dale
aktív tag
-
Daweee
őstag
-
Dale
aktív tag
-
törölt tag
-
t1
veterán
nem tudjátok mi annak az üzletnek a neve pesten ahol rohadt sok VANS,ETNIES,DC cuccokat lehet kapni?
-
dragonfx
veterán
-
Lala6
addikt
Elinduljunk a tüzijátékra, vagy ne? Eső már elált...nem tudom, tavaly eláztam csöppet

-
Integra
titán
Chieftec

nekem a csiftekem egy nagy pukkanás, egy mini villámlás és egy enyhe füstölgés közben megadta magát

-
Winner_hun
félisten
-
(Kolombusz)
veterán
Amennyiben egy Chieftec 450W-os táp szünetmentesnek mondható...

thx
Bár az adatlapomon (már
) jól van, nem tudom miért így írtam

Fáradt vagyok úgy néz ki... Najó, lehet inkább hülye
[Szerkesztve]Chieftec

-
Integra
titán

thx
Bár az adatlapomon (már

[Szerkesztve]pfűűűűőőőőőőőőőőőőő

áramot is termel?
-
Winner_hun
félisten

thx
Bár az adatlapomon (már

[Szerkesztve] -
Csyppa
senior tag
-
Integra
titán
Pillanatnyi áramszünet, lámpa off, net elszáll, másik gép kikapcsol az enyém meg észre se veszi, mintha semmi sem történt volna

nekem is kéne végre egy szünetmentes tápegység

ma megúsztam a viharban, de tegnap a második után kihúztam minden elektronikus cuccot a házban -
Winner_hun
félisten
Pillanatnyi áramszünet, lámpa off, net elszáll, másik gép kikapcsol az enyém meg észre se veszi, mintha semmi sem történt volna

-
Integra
titán
-
dragonfx
veterán
ohhh my god...legend of 2006. aug 20......tüzijáték kanyó

-
t1
veterán
pénzesgyőrbe (Bakony) már 3 órája esik megállás nélkül
-
Integra
titán
itt, pestszentimrén is ömlik már kegyetlenül megint, remélem ma nem lesz megint víz lapátoló tesióra....

-
Drizzt
nagyúr
Csepelen mocskosul kegyetlen vihar van, a fákat tépi össze-vissza, azt hogy eső van nehéz lenne mondani, mert majdhogynem felfelé fúj a szél, elég durva.
-
Ramius
őstag
-
Loretto
veterán
-
Ramius
őstag
úgy hallom készülődik az ünnepi vihar
-
dragonfx
veterán
Akinek esetleg kell live airrace videó dobjon pricit van 1 kevéske.

-
tildy
nagyúr
-
EQMontoya
veterán
-
Nimrod
addikt
-
tildy
nagyúr
Én mondjuk csodálkoztam volna, ha két hónap alatt:
-lebontanak egy komplett épületet és eltakarítják+
felépítenek helyette egy másikat +
be is burkolják rendesen
Persze valószínűleg meglett volna, ha mondjuk könnyűszerkezetesből építik![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
tildy
nagyúr
-
Nimrod
addikt
Még telefonos ügyfélszolga koromban egyszer megszólalt a riasztó, ami pont a fejem fölött volt (vaklárma), vonalban az ügyfél, aki tisztán hallotta. Ő is háborúra gyanakodott.

-
törölt tag
Vicces amikor az ember munkahelye fölött Forma1es versenypálya van
, osztrák főnökkel az előbb beszéltem, azt hitte kitört a háború, picit behallatszik a telóba.
-
Winner_hun
félisten
-
Sátán44
addikt
-
Winner_hun
félisten
-
csapos2
addikt
-
Sátán44
addikt
Mondjatok már nekem olyan oldalt,ahol össze vannak gyűjtve és le vannak írva ezen a szavak jelentései! (lol,omfg,rotfl...stb)
-
Nimrod
addikt
Néhány perce felszálltak a vadászok, gondolom mentek a Nagyfaluba. Szép lassan szálltak, csak nehogy szárnymosás legyen a vége.

-
bandus
veterán
''A munka rettentő ütemben halad előre, így akár 5 év alatt is teljesíthetjük a 3 éves tervet''
![[kép] [kép]](http://index.hu/cikkepek/0708/belfold/ors_pillango/ors04.jpg)
-
Lord Zero
addikt
-
tildy
nagyúr
-
KMan
őstag
csirsz bro

[Szerkesztve]
Aktív témák
-
4600 - 4501
5033 - 5001 5000 - 4901 4900 - 4801 4800 - 4701 4700 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 42
- (téma lezárva)
- Építő/felújító topik
- Mesterséges intelligencia topik
- A Linux megnégyszerezte magát a Steamen — a Microsoft ismét ígérget
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Nitro ANV16-41 15.6" FHD+ IPS Ryzen 7 8845HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe SSD magyar vbill gar
- GAMER PC! Intel i7-14700 / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- LG UltraGear 32GS94UX-B OLED Monitor! 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- 27% - ASUS ROG Strix XG27ACS Monitor! 2560x1440 / 1ms / 180Hz / G-Sync / FreeSync
- LG UltraGear 27GR95QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-2 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS5143
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt RTX 4060 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- ÚJ! ÉJFEKETE / midnight MacBook Air M4 13" 16GB 256GB - 1év Garancia! TÖLTŐ, +AJÁNDÉK!!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest