Hirdetés

Aktív témák

• REDeath

őstag

most őszintén szerintetek ez megnyugtató?

2 napja nem gépeztem, mer ahogy hazajöttem, egyből mentem is el itthonról...
    most leülök géphez, opera megnyit, kb 11 fül. hmm.. 3-4 fülnél mikor ki akartam lépni kiírta hogy jogrend megávltozása.. jahmmm :U wtf... rossz előérzet :)
    kilépek belőlüök valahogy. nézném leveleket opera hirtelen kilép. jupiiiíí :o
    feladatkezelőben ''csak'' 3 ismeretlen folyamat volt.
    és még csodálkoznak ha lecseszem őket, hogy összevissz katitngatnak a gépemen, anéálkül hogy elolvasnák hogy mit ír ki...

ennél már csak az a durvább, hogy kapok naponta 9 spamet, eddig csak 3 volt max...
    és másik dolog meg muterom. kap néha ilyen szokásos '' szia andrás rég láttalak hoyg vagy?'' spamot. de nem vágná le hogy ez nem is neki jön csak úgy reklám meg ilyen afszságok. pedig mondtam neki eddig kb 5-6 szor. és mikor 7edjére mondom, akkor is kételkedik, hogy mivan ha csak a nevét írták el stb. kérdem címzettnek sem te szerepelsz, akor mit erősködik? és ilyenek használják a gépemet... csoda hogy még megy midnen gond nélkül :U (azt leszámítva, hogy nővérem csak tölt és tölt és tölt de dvd-t nem vesz hogy kiírja a sok sazrt vagy valami...
    hát lesznek itt reformok :DDD spontán törlés, meg miegymás ;]

Aktív témák