Hirdetés

Aktív témák

• didyman

őstag

válasz VladimirR #1798 üzenetére

Az a helyzet, kedves Vladimir, hogy ezt a pattogós didymant éppen ezokból kifolyólag nem fogják érdekelni a kifogasaid, és fog a legkisebb rosszérzés nélkül kirakni innen, mert nincs kedve folyamatosan takarítani utánad. Pedig valóban tisztelettel volt irántad, mert hallott rólad mindenfélét. De egyelőre úgy tűnik, hogy ezt nem támasztod alá.
    Én nem is akarok képben lenni, mert nagyon nem érdekelnek a személyes sérelmeid, semmi közöm hozzájuk, egyszerűen ezen a fórumon nem fogsz így megnyilvánulni, mert más sem teheti meg.
    Ismét leírtad, hogy a jó fej, segítőkész Vladi már elmenkült innen, akkor a most itt írogató változatára semmi szükségünk. De továbbra sem értem, hogy minek vagy itt és söprögeted jó híredet olyan irányba, hogy elválásod a ph-tól még fájdalamsabb legyen és végül egy olyan véleményt hagyj itt magad után, amit sokkal többen és okkal fognak negatívnak tekinteni. Ebben a meggondolásban pedig a jó vladinak kifejezetten jót teszünkk azzal, hogy a rossz vladit kirakjuk innen.
    A stílusról annyit, hogy a ''menj a fenébe'' és a ''kis buzi'' között szerintem van némi stílusbeni eltérés, de úgy nézem, számodra ez nem egyértelmű.

Aktív témák