Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Vezeték nélküli porszívók - alapok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
válasz
didyman
üzenetére
latom, te meg mindig azt hiszed, legkisebb mertekben is meg tudnak hatni a fenyegeteseid
ki akarsz tenni? legyen egy jo napod, tegy, nem erdekel(sz)
az meg, hogy tisztelettel voltal felem, kerlek mutasd meg hol latszik, mert en leghalvanyabb nyomat sem lelem
ugy estel nekem, mint valami ovodas hulyegyereknek, aki saros cipovel szaladt be a nappaliba
es ne gyere az ''amig masnak sem lehet'' nyitanyu hoseposszal, mert ha hasznalnad a szemed, latnad, nem vagyok egyedul ilyeten megnyilvanulasaimmal
csak azt nezd mar meg, hogy mire reagaltam
igen, az obszcen kifejezesek hasznalatat tiltja az alapelvek, ebben igazad van
a sertegetest, szemelyeskedest nem? azt nem lenne posztod eltakaritani? vagy csak nem erdekel?
de hogy kerdesedre is valaszoljak, elsosorban azert vagyok itt, mert nem vagytok kepesek ellatni feladataitokat, s en meg nehezen turom, ha a hatam mogott sertegetnek, mint azt t1 tette
emellett nehezen turom azt is, ha nekem mindenfele moderatorok elkezdenek pattogni, kemenykedni, fenyegetni, holott mas dolguk is lenne
mondjuk az ilyen ''számodra ez nem egyértelmű'' megjegyzeseket is nehezen turom, foleg, hogy egy szoval nem irtam, egy lenne a ketto stilusban
de amig a nagy tisztelet ugy csapodik le, hogy a post-od felutese az, hogy idefigyelj, majd ugy folyatot, hogy kirepitesz, meg menjek a fenebe, addig nem hinnem, hogy barmi szot emelhetnel barki stilusa ellen
mondd, hogy alapelvekbe utkozik, hogy tilos, de a stilusomat kerlek mellozd
a jo VladimirR-t mellesleg teljesen hidegen hagyod te is, es mindenki mas is, mert O nem csak jofej, de megbocsajto es elnezo, meg a moderatorokkal szemben is
vegezetul nem tudom, kinek hiszel engem, kinek hiszed magad, de amig nem tudsz normalisan hozzamszolni, hanyagolj kerlek
tilts ki, ha ugy erzed jonak, de addig is kerulj
mellesleg nem vagyok a kollegad
addig biztos nem, amig nem veszed a faradtsagot, hogy rendesen ird le a nevem -
tildy
nagyúr
válasz
didyman
üzenetére
Bocs , hogy beleszólok, de
egyszerűen ezen a fórumon nem fogsz így megnyilvánulni, mert más sem teheti meg.
Akkor ez mi?:
[link] És az utána lévőeket, akkor most miért vladimirR-t cseszteted csak és kizárólag?
Mellesleg az ominózus jópár hozzászólás még mindig nincs moderálva
Na kalandor épp most moderálta ki , így már nem lehet látni mi volt odaírva...
[Szerkesztve]
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4206, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus 400W
- Samsung Galaxy A17 5G / 8/256GB / 12Hó Garancia / Kártyafüggetlen / Akku 100%
- Xiaomi Watch S4, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest