Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• VladimirR

nagyúr

válasz didyman #1809 üzenetére

latom, te meg mindig azt hiszed, legkisebb mertekben is meg tudnak hatni a fenyegeteseid
    ki akarsz tenni? legyen egy jo napod, tegy, nem erdekel(sz)
    az meg, hogy tisztelettel voltal felem, kerlek mutasd meg hol latszik, mert en leghalvanyabb nyomat sem lelem
    ugy estel nekem, mint valami ovodas hulyegyereknek, aki saros cipovel szaladt be a nappaliba
    es ne gyere az ''amig masnak sem lehet'' nyitanyu hoseposszal, mert ha hasznalnad a szemed, latnad, nem vagyok egyedul ilyeten megnyilvanulasaimmal
    csak azt nezd mar meg, hogy mire reagaltam
    igen, az obszcen kifejezesek hasznalatat tiltja az alapelvek, ebben igazad van
    a sertegetest, szemelyeskedest nem? azt nem lenne posztod eltakaritani? vagy csak nem erdekel?

de hogy kerdesedre is valaszoljak, elsosorban azert vagyok itt, mert nem vagytok kepesek ellatni feladataitokat, s en meg nehezen turom, ha a hatam mogott sertegetnek, mint azt t1 tette
    emellett nehezen turom azt is, ha nekem mindenfele moderatorok elkezdenek pattogni, kemenykedni, fenyegetni, holott mas dolguk is lenne
    mondjuk az ilyen ''számodra ez nem egyértelmű'' megjegyzeseket is nehezen turom, foleg, hogy egy szoval nem irtam, egy lenne a ketto stilusban
    de amig a nagy tisztelet ugy csapodik le, hogy a post-od felutese az, hogy idefigyelj, majd ugy folyatot, hogy kirepitesz, meg menjek a fenebe, addig nem hinnem, hogy barmi szot emelhetnel barki stilusa ellen
    mondd, hogy alapelvekbe utkozik, hogy tilos, de a stilusomat kerlek mellozd
    a jo VladimirR-t mellesleg teljesen hidegen hagyod te is, es mindenki mas is, mert O nem csak jofej, de megbocsajto es elnezo, meg a moderatorokkal szemben is

vegezetul nem tudom, kinek hiszel engem, kinek hiszed magad, de amig nem tudsz normalisan hozzamszolni, hanyagolj kerlek
    tilts ki, ha ugy erzed jonak, de addig is kerulj

mellesleg nem vagyok a kollegad
    addig biztos nem, amig nem veszed a faradtsagot, hogy rendesen ird le a nevem

• tildy

nagyúr

válasz didyman #1809 üzenetére

Bocs , hogy beleszólok, de

egyszerűen ezen a fórumon nem fogsz így megnyilvánulni, mert más sem teheti meg.
    Akkor ez mi?:
    [link] És az utána lévőeket, akkor most miért vladimirR-t cseszteted csak és kizárólag?
    Mellesleg az ominózus jópár hozzászólás még mindig nincs moderálva :U

Na kalandor épp most moderálta ki , így már nem lehet látni mi volt odaírva... :(

[Szerkesztve]

Aktív témák