Hirdetés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
Nimrod
addikt
Kicsit gyakoroltam az ostorral, egész jól kézre áll. Csíp is elég szépen.

-
Nimrod
addikt
válasz
Geller72
üzenetére
Még gimis évek alatt történt, hogy baleset volt az úton, teherautó az árokban, mentők már kinn. Busszal mentem iskolába és ahogy a busz elment a helyszín mellett szinte mindenki átment túristába, mint aki még sosem látott ilyet és valami kihagyhatatlan szenzáció lenne.

-
Nimrod
addikt
Atesz lebukott:
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(21:41:57) Nim: tudsz valami normális szexshopot aminek van webshopja és magyar is?
(21:42:15) (nah) KrenAtesz: ?
nem szoktam ilyeneket nézegetni
(21:42:29) Nim: ejnye-bejnye
(21:43:18) Nim: Vaterán keresztül találtam egy lovasboltot ahol lehet kapni ostort
(21:43:28) Nim: kicsit egyszerűbb mint ami nekem van az 15k
(21:43:39) (nah) KrenAtesz: azigen
(21:43:57) Nim: picit sok, de végsősoron korrekt
(21:44:10) Nim: mintha valamelyik szexshopban is 7k körül láttam volna a többségét
(21:44:19) Nim: és azok csak játékszerek
(21:44:24) (nah) KrenAtesz: jaja
(21:44:51) Nim: jaja mi?
(21:44:59) Nim: hányszor próbáltad?
(21:45:31) (nah) KrenAtesz: lebuktam
-
Nimrod
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Akkor a kultúra erősítésre szorul napjainkban.

-
Nimrod
addikt
Ideje új aláírást betenni.
''Only I can change my life. No one can do it for me.''
Ez mondjuk jó.
''The end of the human race will be that it will eventually die of civilization.''
Ez is milyen igaz.
Szerk.: most jó.
[Szerkesztve] -
Nimrod
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Addikt, te meg még csak őstag vagy. Te ezt nem értheted.

Szerk.: én vidéken mindig valahogy patak mellett voltam, nem volt gond a sör hűtése.
[Szerkesztve] -
Nimrod
addikt
válasz
burgatshow
üzenetére
Milyen édi és még kameraérzékeny is.

-
Nimrod
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Nekem is feltűnt, hogy a mai tizenévesek feltűnően magasak, viszont gyengébbek is.
-
Nimrod
addikt
Francba, most éhes lettem. Tudom, egyek.

És még írni sem tudok.
[Szerkesztve] -
Nimrod
addikt
Néhány perce felszálltak a vadászok, gondolom mentek a Nagyfaluba. Szép lassan szálltak, csak nehogy szárnymosás legyen a vége.

-
Nimrod
addikt
Ebook-ot ami txt vagy éppen pdf formátumban van azt milyen progival érdemes olvasni úgy, hogy könyvjelzőt is tehessek bele?

-
Nimrod
addikt
Az a majom aki múltkor végigspammelte szinte az összes topicot az online vállalkozásával kiszedte a mailcímem a PH-ról és most mailben támad. Rohadna meg az ilyen.

-
Nimrod
addikt
Win98 install állományokat másolok egy gépről egy másikra, floppyval, a két gép között egy szoba a távolság. Jó testmozgás.

-
Nimrod
addikt
Megbolondult az Útvonaltervező. Saccra két órás útra kiírta, hogy 7 óra, a legalább negyed órásra meg hogy 4 perc. Budapesten, BKV-val.

-
Nimrod
addikt
Csak egy maradhat.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Nimrod
addikt
Hát nem romantikus?

-
Nimrod
addikt
Őszinte seggnyalásom a moderátoroknak, én is adminkodom erre-arra, de ennyi hülyét amennyit nektek kell takarítani...

Mondom ezt úgy, hogy néha rálesek a moderátor kerestetik topikra és látom az akció előtt és után állapotot.
Jópár éve itt vagyok a fórumon, most csak én öregedtem ki vagy ennyire romlott a helyzet? Mert régről nem emlékszem hogy ennyire szükség lett volna user röptetésre.
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)