Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Sosem estem be részegen. Lehet hogy mások igen, de én sosem.
Szóval mi a fenét csinál egy 16 éves a HELYI diszkóban kettőkor ? Mondjuk táncolna, mivel a buli csak fél 12kor kezdődött. Főleg úgy, hogy kéthavonta egyszer engedik el.
Ráadásul mindenki ismer mindenkit, ha valaki rondábban viselkedik, azonnal híre megy a faluban...
Nagyon más állásponton vagyunk, úgy látom.
És úgy tűnik számomra, hogy akit nevelnek, az később agyon lesz taposva azok által, akiket nem neveltek, nemcsak mert többen vannak, hanem mert azt szokták meg, hogy nekik mindent lehet ami nem tilos. Vagy még azon is túl.''
Akit nagyon nevelnek, meg a szülők meg akarják mondani neki állandóan, hogy mia helyes, az úgy fogja utálni a szüleit, hogy öröm lesz nézni, és majd akkor éli ki magát , mikor kirepül a családi fészekből és nem korlátozzák.
És az sem csoda, ha az ilyen gyerekek nem beszélik emg a szülővel a dolgaikat.
Sőt neadjisten hazudik.
Anyám volt ilyen, mindig mindenről tudni akart, nem lehetett semmi titkom, nem lehettek ''külön útjaim'', még 20 éves koromban is betelefonálgatott a koliba, hogy na vajon ott vagyok-e. (Nem engedett volna el páromékhoz, én meg ellógtam ... Persze hülye barátnőm lebuktatott.... )
[Szerkesztve]
Aktív témák
- ÚJ Kis gamer/kis tervező PC: Lenovo ThinkCentre M70s G5 SFF: i5 14500, 16GB RAM, 512GB, nVidia T600
- ASUS ROG Strix XG32UCWG
- Nintendo Switch kontrollerek Nixy QRD Nexigo Oniverse joy con gripcon
- Segítség PC össze szerelés legjobb komponensek (ár-érték) összeállítása 0-ról is.
- -151 760 Ft KEDVEZMÉNY: ÚJ Lenovo ThinkCentre M70s G5 SFF:i5 14500, 16GB DDR5, 512GB, nVidia T1000
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest