Hirdetés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Racecam
üzenetére
Én például nem értem rá mostanáig be se nézni. Délelőtt suli, aztán kaja, gép rendberakása, amivel persze nem végeztem, csak töröltem kb 50Gigányi fölösleges cuccot, de még vagy 20-at kéne, csak aztán elmentem sörzeni haverral, és megállapítottuk, hogy öreg kiégett vénemberek lettünk. Meg hogy kéne valamit kezdeni magunkkal, mert mostanában a legnagyobb pozitív élmény hétköznap amikor kilépünk a melóhely ajtaján, illetve mikor villanyoltás után a fejünk alá gyürkésszük a kispárnát. Kéne valami ami kicsit felpezsdíti a szürkeséget.
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest