- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 39
- (téma lezárva)
- Gyertek a 11. BRSZK-ra! Lesz DFI UV alatt, és mart szilícium tapi!
- XIAOMI Smart Air Purifier 4 Compact EU - légtisztító újabb okoseszköz a lakásban
- Clickbait szülinapi sorsolás II - még drágább a clickbaited
- Optikai szál nem kell félnetek jó lesz, avagy a damil alapú hálózat
- A PC-m több mint 1 évtizedes története - AMD FX OC, 64GB RAM, ipari SSD - 1.rész
- bullseye: Clickbait szülinapi sorsolás II - még drágább a clickbaited
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
- GoodSpeed: XIAOMI Smart Air Purifier 4 Compact EU - légtisztító újabb okoseszköz a lakásban
- MasterDeeJay: Low budget (50.000 forint) light gémer gép összerakása
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
Bash
őstag
Mosógéppel.

A Samsung új SilverCare mosógép-vonala pl. ezüst-ionokat adagol a ruhákhoz a mosási ciklus közben. Állítólag a baktériumok 99,9%-t megölik, ezzel forró víz használata nélkül fertőtlenítve a ruhákat. -
Bash
őstag
-
Bash
őstag
Normális, én pl. anno szerda délután úgy mentem el otthonról meccset nézni, hogy este majd jövök. Szombat délutánra haza is értem, hétfőn pedig érettségi volt.
-
Bash
őstag
-
Bash
őstag
-
Bash
őstag
-
Bash
őstag
Ilyen életveszélyes dodgem-ből, mint amit a videón láttunk jobb is ha nincsen sok.
Egyébként piros után Magyarországon sincs sárga, azt piros-sárgának nevezik. -
Bash
őstag
Szombathelyen is van 4-5
Bash:
szerintem gyorsabb lesz tőle a forgalom, főleg Mo.n...ugyebár itt az egységsugarú autós lámpánál 0-ba a kocsit, motort leállít, ülést hátra és délutáni szieszta. Aztán ha zöldre vált a lámpa, akkor meg nagy csodálkozás, fél órás elindulás...így viszont látja az ember, hogy nemsokára menni kéne, és elkezd készülődni.A gyorsabb forgalmat aláírom, csak nehogy egyszer az legyen belőle, hogy a magát kis Schumacher-nek képzelő tizenéves annyira figyelje azt a rajtlámpát, hogy a zebrán még éppen át nem érő öreg nénikét kézifékes indulással elsodorja...
-
Bash
őstag
BP-n is elterjedhetne...
Csak tudnám mire jó ez a rajtlámpa, az utak nem versenyzésre valóak, dícsérem az ötletgazdát.
A gyalogoslámpán a visszaszámlálót sokkal hasznosabbnak tartom, jelzi az áthaladóknak, hogy mennyire siessenek, hogy az őrült autósok el ne gázolják őket. -
Bash
őstag
-
Bash
őstag
igazsag szerint ki sem probaltam, mert nem xp-t hasznalok
de vista alatt a time.windows.com es a time.nist.gov is szokott mukodni
errol jut eszembe: naponta tobb percet maszik el a gepem oraja
xp alatt ezt a winportalrol letoltott egyik prorammal ugy oldottam meg, hogy percenkent szinkronizaltam az idot netes kiszolgalohoz
viszont ez a progi vista alatt nem akar mukodni, mert ellenorzi az os-t es ragaszkodik az xp-hez
nem tud valaki megoldast erre a problemamra?Nincs előttem Vista, de XP-ben a HKLM\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\W32Time\
TimeProviders\NtpClient\SpecialPollInterval kulcsnak egyedi értéket megadva is lehet módosítani a szinkronizáció gyakoriságát, erős a gyanúm, hogy ez Vista-ban nem nagyon változott. Az érték másodpercben adható meg decimális számrendszerben. -
Bash
őstag
Részben helytelen az állítás, már szinte minden jelentősebb böngésző támogatja a nemzetközi domain-eket, ami ugye az url része.
-
Bash
őstag
A légkondi is 26°C-ra van állítva állandóan, lehet aludni normálisan, bár nekem nincs szükségem rá. (I don't need sleep, I power nap!) Így első hallásra lehet, hogy melegnek tűnik, sokan azt mondanák kb. 22°C a normális szobahőmérséklet, de higgyétek el nem jó ha nagyobb a hőmérsékletkülönbség a kinti és a benti levegő között. Nem esik jól kilépni sem, mert megcsap a meleg, és nem esik jól hazajönni sem, könnyen meg lehet fázni.
-
Bash
őstag
80 óráig tesztelve voltam többször is, nem javaslom senkinek. 21 nap egyszerűen BS.
-
Bash
őstag
A Zsigulin nem lepődök meg, hogy nem indult, de a -26°C már halálos. Elképzelem, ahogy a légcsöveken halad le a gyilkos levegő... biztos fájdalmas is.
Éjszaka 26°C, nappal 35°C a kellemes. -
Bash
őstag
Ha itt 5°C alá megy a hőmérséklet már fel kell vennem egy atlétát, pólót, három pulóvert, jégeralsót, farmert, dupla zoknit, hogy ne fázzak. Kabátom nincs, de ha lenne azt is felvenném. Szerencsére ez csak néhány reggel fordul elő egy évben. Ilyen extrém hideg elleni védőfelszerelésben már mozogni is nehezebb, nem hiányzik. Az sem hiányzik, hogy bokáig érő latyakban meg sárban gázoljak az utcán, utána meg behordjam a házba...
-
Bash
őstag
Iszonyat meleg van odakinn, nem gondoljátok?
Már a második nap, hogy fel kellett vennem a kánikularuhámat(spagettipántos miniszoknya-ruha) + egy inget rá.
Brutális... Hála égnek reggel 8kor még egész tűrhető az időjárás.... Akkor még nincs meleg,
Sose legyen nyár
Köszönöm szépen ennyipont elég.Én egy évszakot akarok csak, legyen nyár állandóan.
Sokkal kényelmesebb reggel egy atlétát/pólót meg egy rövidnadrágot felvenni, beleugrani egy papucsba mintha fel kellene öltöznöm 5 réteg ruhába meg bakancsba. Ha melegem lenne csak kimegyek csobbanok egyet a medencébe, akár munka közben is...
Legyen örök nyár! -
Bash
őstag
Nem nagyon hallottam még olyan emberi szervezetről, főleg nem fiatal emberi szervezetről, ami alkohollal ment volna. Persze lehet, hogy te másképp vagy összerakva. Nem hinném, hogy alitak-nak bármiféle fejlődési rendellenessége lenne emiatt.
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 39
- (téma lezárva)
- Nem kéri tovább a nekik fejlesztett csúcs-GeForce-ot Kína?
- Autós topik
- Wise (ex-TransferWise)
- Mesterséges intelligencia topik
- Visszatérés az aranykorba: Heroes of Might and Magic: Olden Era Early Access
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- E-book olvasók
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Építő/felújító topik
- VGA kibeszélő offtopik
- További aktív témák...
- Mac Pro 6,1 2013 Late
- GAMER PC! i7-14700 / RTX 5080 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold / BeszámítOK !
- ASUS ROG Strix SCAR 16 / Ultra 9 275HX / RTX5090 / 32GB / 2TB NVMe! BeszámítOK
- 27% - Corsair RMx Series RM1000x 1000W 80 PLUS Gold (CP-9020271-EU) Tápegység!
- White AM4 félkonfig! ASUS ROG B550-A + Ryzen 9 5950X BOX + 32GB DDR4 3600Mhz CL17
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 27% - HP Omen 35L GAMER PC! Ryzen 8700F / RTX 4070 Super / 64GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5296, 100% AKKSI
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- 27% - ÚJ MSI MEG Vision X AI Core Ultra 9 285K / RTX 5090 / 128GB DDR5 / 2TB NVMe ! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Jövő hét végén lesz az anyukák napja.
amilyen választékos lehetőségek vannak az angolban, sokkal célszerübb, ha magyarul káromkodsz.
A gyalogoslámpán a visszaszámlálót sokkal hasznosabbnak tartom, jelzi az áthaladóknak, hogy mennyire siessenek, hogy az őrült autósok el ne gázolják őket.