Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
Nem emlékszik valaki a tegnapi naplóból a magyar bázis koordinátáira a Spitzbergákon?
-
Dilikutya
félisten
válasz
FehérHolló
üzenetére
IE: C:\Documents and Settings\Norbi\Local Settings\Temporary Internet Files
FF: C:\Documents and Settings\Norbi\Local Settings\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\rvd6fz2v.default\Cache
Nem mondanám
. -
Dilikutya
félisten
válasz
FehérHolló
üzenetére
De most nem. IE és FF is ugyanígy csinálja.
PazsitZ: akkor te se T-Online...
[Szerkesztve] -
Dilikutya
félisten
Valaki nézze már meg nekem ezt az oldalt: [link]. Elvileg kint van a napi bontás, de a böngészőm még mindig az egy hónapja nem frissített oldalt hozza be. Egy inviteles srác viszont már a dátumokat is látja, meg az új fellépőket, a ma reggeli frissítést.
-
Dilikutya
félisten
válasz
PazsitZ
üzenetére
A Painkiller-ben vannak mindenféle csúnya lények is. Én konkrétan zombikra gondoltam. Lassan vánszorgó, foszladozó testű élőholtakra, mint amik a Land of the Dead: Road to Fiddler's Green-ben vannak. Vagy a Stubbs the Zombie in a Rebel without Pulse, bár ott épp a másik oldalt kell irányítani, és egy mókás hullával emberi agyakat majszolni (sajnos a Radeon 8500 nemtámogatottsága miatt ez nekem felejtős).
Szeretem a zombifilmeket, és most zombisat játszani van kedvem
. -
Dilikutya
félisten
Nem ismer valaki valamilyen jó kis zombis játékot? Semmi taktika, semmi cécó, csak egy puska és élőhalottak serege
. Igénytelen vagyok, a grafika nem számít, és nem kell a procizabáló AI, csak egy halom gügye zombi, akik meg akarnak enni, én pedig szétloccsanthatom a fejüket, és térdig járhatok a testrészeikben. Nem kell, hogy fedezékbe bújjonak, kilóméterekről osztogassák a headshot-okat, ne dobják vissza a kézigránátot, csak hörögjenek, és jöjjenek a vágóhídra
. Vagy ilyen böszmeséget a mai hiperrealisztikusságra és nulla játékélményre kihegyezett játékok világában már ne akarjak?
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 GIGABYTE 750W
- Apple iPhone 12 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Dell Inspiron 5559 /i5-6200U/8GB/240GB SSD/WIN10/
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- SteelSeries Apex Gaming billentyűzet, német, RGB
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.
. Igénytelen vagyok, a grafika nem számít, és nem kell a procizabáló AI, csak egy halom gügye zombi, akik meg akarnak enni, én pedig szétloccsanthatom a fejüket, és térdig járhatok a testrészeikben. Nem kell, hogy fedezékbe bújjonak, kilóméterekről osztogassák a headshot-okat, ne dobják vissza a kézigránátot, csak hörögjenek, és jöjjenek a vágóhídra