Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Vezeték nélküli porszívók - alapok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
Aktív témák
-
REDeath
őstag
Minden póló ujján, vagy nyakán, vagy alsó részén Pólópokol márkajelzést találsz. Ez kötelező, enélkül nem adunk pólót. Ha mégis szeretnél egyet, akkor megkérünk, hogy először írj egy e-mailt a NIKE vevőszolgálatának, és rendelj meg tőlük egy ruhadarabot márkajelzés nélkül. A kapott választ légy szíves továbbítsd nekünk, mert mi is kíváncsiak vagyunk rá. A helyes megfejtést beküldők között egy márkajelzés nélküli Pólópokol pólót sorsolunk ki.

-
REDeath
őstag
Hi
nem tud valaki diákmunkát nyárra? esetleg hoyg hol érdemes próbálkozni?
a diákszövetkezetek nem túl kecsegtetőek, csomó ismerősöm szívott velük
-
REDeath
őstag
ti kaptatok ilyen TVN-es spamot?
-
REDeath
őstag
én azokat akik pl kocsi után kötnek kutyákat, azokat egy kocsi után kötném, és húznám pár km-t... ha túléli ő lesz a legnagyobb állatbarát...
na de mek aludni, holnap meccs 12 kor
[Szerkesztve] -
REDeath
őstag
adjatok fagyit

de per pill azzal is beérném ha helyrejönne holnapra a lábam, hogy normálisan tudjak játszani
[Szerkesztve] -
REDeath
őstag
válasz
venember83
üzenetére
jó kérdés, én amióta hallottam az rgb-ről azóta próbálok rájönni, de eddig nem sokra jutottam én se
(egy tippem van, hogy más a festékeknél, és más a fénynél)
autós téma: 150 km/h-val nincs értelme villogni, azt bármelyik suzukis szőke nő is kipörgeti, mert a vezetni tudás nem egyenes útszakaszon látszik meg
ja és akármilyen jól vezet valaki, önhibáján kívűl bármikor beszophatja...
[Szerkesztve] -
REDeath
őstag
hát igen, ez is kurva gáz, hogy kapásból 2 nyelvet nyomatnak...
én angol melé megkaptam a franciát, egy hihetelen GYÖKÉR tanárnővel megspékelve.
ez nem a szokásos ''nem megy a tárgy ezé utálom a tanárnőt'' szöveg, hanem ez tényleg gyökér. (régebben volt itt szó az 1 miliméteres eltérésről francia vaktérképen, ami igazából egy nagy folt volt nem is vaktérkép...)
és ha nem tanulok semmit franciából (ez sűrűbben van
) akkor 2-est kapok, ha tanulok akkor is. meg hihtetlen emnnyire kivételez, elmondok mindent kapok 3-ast. osztálytársam elmondja a felét, 4es.. hát a jó [Censore]***************[/Censore].
Ja és ennél már csak az irodalom volt a durvább, most a héten. 8 feladatból 6 kitünő lett, kettőhöz meg semmit ne mírtam mivel nem olvastam el (mármint a művet amiről szólt a kérdés).
Jó, beadtam, örültem hogy lesz egy 4-es. ahhha... kettes... és et úgy hogy tanultam rá, pedig egyébként hihetelenül utálom az irodalmat. ha nem tanulok akkor is simán megírom kettesre, ha tanulok akor meg 8ból 6 100%-os feladatra 2-es? ennyit erről
ja és ha már az irodalomnál járunk, kérdezem tanárnőt, mi hasznom van belőle. ilyet szól: ''gyakorlatilag nincs értelme, de csiszolja a lelkemet és kell az érettségihez''
kicsit érdekes reakcióm volt..
és kérdem én, hogy érettségin kívűl mi hasznom lesz belőle? érettségin majd megszakadok hogy jó jegyel menjek át belőle, hogy aztán soha a büdös életbe nem is lesz rá szükségem... de legalább csiszolt lesz a lelkem. (vagy lenne ha elolvasnám a szuper verseket stb...)
ennyi erővel taníthatnának ásást, annak is több hasznát vennénk az életben..
és pl. mér nem tanítanak a sok fölös tantárgy helyett, pl. KRESZ-t? vagy elsősegélyt?
mert megnézném én, hogy pl. hány középiskolás gyerek tudna ellátni komolyabb sérüléseket szakszerűen. (nem nyílt törésre gondolok meg agyműtétre)
ne vegyétek lázadozásnak, de akkor is gáz, hogy ezt nem veszik észre ''fent''.
''Mindent a népért, semmit a nép által'' - II. József. szerintem találó -
REDeath
őstag
Jóéjt mindenkinek, egyszerűen nem bírom már

éjjelre egy kéréds
: samsung c170-t lehet már kapni? ha igen mennyiért? és a motorola L6 mennyi?
samsung a727? bár ezt csak most jelnteték be.
x820 drága nekem, pedig ez lenne az igazi, főleg az utódja
6 mm-nél vékonyabb 
-
REDeath
őstag
válasz
EQMontoya
üzenetére
pontosan, erről beszélek én is, de ez nyelvtantanulás nélkül egyszerűbb lenne, a gyakorlás, egy pár hetes utazással. szvsz
chop: ugye-ugye

egyébként én x-atákat is néztem kiskoromban angolul, és apám monodta mi történik. a látottakat összekötötem a hallottakkal, (esetleg felirat) és voilá
azt még tegyük hozzá, hogy eléggé vizuális típus vagyok, amit látok azt sokkal könnyebben megjegyzem
[Szerkesztve] -
REDeath
őstag
válasz
Cathfaern
üzenetére
én nem is azt mondom hogy hanyagoljuk. mert az úgy jó ha mindent tanítanak.
(bár angolok se tudják a saját nyelvtanjukat, és mi se tanultuk a nyelvtant, mégis majdnem tökéletesen beszéltünk 8 éves korunkban már)
de az a gáz, hogy a tanárok sokszor végletekbe esnek, vagy a tanmenet ilyen, nemtom, a lényeg, hogy ha csakis a nyelvtani tanításra szorítkoznak, az nagy szívás.
pl. beszéd közben sem arra gondolsz, hogy msot milyen nyelvtani szerkezet jön stb.
szerk: talán ezért is szimpatizálok a google adatbázis alapú fordítójával, a nyelvtani tolmácsgépek helyet
[Szerkesztve] -
REDeath
őstag
mobiloknál mér hurrogják le a cstn kijelzőt? olyan gagyi?
tildy: ebben 100%-ban egyetértek, hogy 3 évnyi angol tananyagot megspórolhatna az ember egy egyhónapos utazással (anglia vagy amerika).
a másik meg, hogy brutális nyelvtani alapokon akarják az összes nyelvet tanítani, amvel viszont esély sincs
én amúgy pc-s játékokból, meg filmekből, rajzfilmekből tanultam meg angolul, és nem panaszkodok, kitünően beszélek, folyékonyan... (ennyit a nyelvtanról ismételten)
[Szerkesztve] -
REDeath
őstag
ja és ezen picit kiakadtam
a sulinkban az ISA szerver vinyója nem volt 2 GB-os se
most cserélték.. de tök jól működött
-
REDeath
őstag
válasz
VladimirR
üzenetére
oks thx

Montoya: igazából ketten csinálták haverjával, és mikor lebuktak, akkor választhatak hogy mennek, vagy ''becsicskulnak'' és rendszergazdaként járnak tovább suliba. (diákrendszergazda, vagy valami hasonló)
haverja meg nem akart ''csicskulni'', ezért ''eltanácsolták''
mennyi idézőjel...
-
REDeath
őstag
bakker ilyen nincs
a jó öreg keriot használom, és most van itt egy laptop, és megosztottam a netet, de kerionak csak a kereskedelmi változata tudja az átjáró módot 
Tudtok valami olyat, ami minimum a kerio szintjén van, esetleg jobb, megbízhatóbb, és ami a fő, hogy támogatja az átjáró módot?

kikapcsolt tűzfallal nem merem a család többi tagját a nethez engedni...
bár úgyis csak hétvégenként van ittohn a laptop (hp pavilon zd8000), talán az sp2-es tűzfal is megteszi ilyenkor?
ma volt egy hálózatbiztonsági féle előadás a sulinkban, ''mit tudnak a hackerek'' címen, de kissé csalódott voltam, mert a szöveg inkább csalogató volt, és valójában csak elmondta amit eddig is tudtam nagyrészt. Horváth Zoltán tartotta.
ami meglepő volt, hogy tuti pénzeli az ms, mert végig a ''megoldás'' a problémákra valamilyen microsoft termék volt
[Szerkesztve] -
REDeath
őstag
looooooooooooooooool
na ilyet még nem láttam, nem is csodálom hogy leállítoták a siemens telók gyártását...
írok sms-t 0620 akármi számra neten. ok, elmegy. erre visszahív egy csákó hogy mi a faszt akarok a bnőjétől :S
wtf? csákó be van rúgva, hallom a hangján.
jó nézem mi lehetett az oka ennek a kis incidensnek. hopp, mit látok, a szám amire küldenem kellett volna 0630 akármi (az akármi egyezik).
oks ezzel nem lenne gond. de mikor visszahívott a csákó, aztán meg a nő is akié a telefon, akor nekem nem 0620 akármit írt, hanem azt a nevet amihez tartozik a 0630-as szám

következtetés: a nyomorék siemens csak az utolsó számokat nézi, és ha benne van telkönyvben, kidobja ismert számnak. hát lol....
Ehhez egyszerűen nem találok szavakat
de legalább jót nevettem a formán aki féltékenyen részegen visszahívott....
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ingatlanos topic!
- LEGO klub
- DUNE médialejátszók topicja
- Bittorrent topik
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

a jó öreg keriot használom, és most van itt egy laptop, és megosztottam a netet, de kerionak csak a kereskedelmi változata tudja az átjáró módot