Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezeték nélküli porszívók - alapok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
pussy_cat
tag
Ejj gyermekek viccelődtök itten Petőfivel... Kis gonoszak vagytok
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
pussy_cat
tag
Mekkora igazság!
Ha egy kicsit odafigyel az ember a főnökére, akkor rengeteg mindent tanulhat tőle. Még azon is érdemes elgondolkodni, hogy ha a főnök nem lenne olyan, amilyen, akkor most lehet máshol dolgozna az ember, ami esetlegesen még rosszabb...
Édesapámnak van egy asztalosműhelye. Sok ember dolgozott már nálunk... Mindig jóban voltam velük, így sokmindent elpanaszoltak nekem apámmal kapcsolatban. Nagyokat hallgattam. Aztán apám is panaszolt nekem, őt is meghallgattam. Fura egy helyzet volt, mert volt igazság mindkét oldalban. De ekkor jött a felsimerés... Lehet jobb szakember az alkalmazott, de ha ezt nem tudja kamatoztatni, akkor azon a bizonyos létrán nem fog feljebb jutni. Így azt mondom mindenkinek, amit apám mondott nekem egyszer: ''Ha már egyszer elkezdtél valamit csinálni, akkor azt csináld meg rendesen, vagy ha úgy érzed neki se kezdj, mert jobb ma egy befejezett meló, mint holnap két rossz''
A marsallbot pedig mindenkinek ott van tényleg, de tudni kell használni!
[Szerkesztve]
Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Skoda topik (Favorit és visszafelé)
- LEGO klub
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Battlefield 6
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen,MS4120
- Egyedi névre szóló karácsonyfadísz rendelhető! 3D Nyomtatott!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)