- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- aquark: KGST processzorok 1984-ig
- pointer4: Force Feedback az ülésben is - Házi Készítésű Övfeszítő
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Kösz, egész tűrhetően. Már kétféle pózban is tudtam aludni, úgyhogy ülve kibírtam a 8 órát melóban. Ha túlélem a köv. két napot, akkor a 4napos szünetben talán kiregenerálom magam. És kb utolérem alvásban.
csapos: olyasmi. high speed recon. mod: sokkal kevesebb minden fér bele a meló után a délután-estébe. Meg kell ebédelni-vacsorázni, ki kell sétálnom magam a tavaszi jóidőben, el kell olvasnom a melóba a kiadott oktatási anyagot, el kell olvasni a mailjeimet, végiglapozni a siteokat amiket szoktam, benézni PH-ra, meg még nemtommit, és még pihenni is kéne alvás előtt. Régen jólesett lefeküdni, de most ha lefekszem, akkkor mire felébredek már menni is kell melózni, és rájöttem hogy rengeteg időt elb@sz az ember a munkával meg az alvással.
eh, nyelek is egy korty viszkit ami whiskey..
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- AKCIÓ! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4258
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4527, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest