Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Kösz, egész tűrhetően. Már kétféle pózban is tudtam aludni, úgyhogy ülve kibírtam a 8 órát melóban. Ha túlélem a köv. két napot, akkor a 4napos szünetben talán kiregenerálom magam. És kb utolérem alvásban.
csapos: olyasmi. high speed recon. mod: sokkal kevesebb minden fér bele a meló után a délután-estébe. Meg kell ebédelni-vacsorázni, ki kell sétálnom magam a tavaszi jóidőben, el kell olvasnom a melóba a kiadott oktatási anyagot, el kell olvasni a mailjeimet, végiglapozni a siteokat amiket szoktam, benézni PH-ra, meg még nemtommit, és még pihenni is kéne alvás előtt. Régen jólesett lefeküdni, de most ha lefekszem, akkkor mire felébredek már menni is kell melózni, és rájöttem hogy rengeteg időt elb@sz az ember a munkával meg az alvással.
eh, nyelek is egy korty viszkit ami whiskey..
[Szerkesztve]
Aktív témák
- World of Tanks - OFF topic
- Óra topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA® driverek topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- PlayStation 5
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra / 12/512GB / Kártyafügetlen / MediaMarkt Garancia 2028.12.02.-ig
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Eladó Samsung S23 Ultra 8/256GB / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest