Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- dobragab: PH! userscript-gyűjtemény
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Kösz, egész tűrhetően. Már kétféle pózban is tudtam aludni, úgyhogy ülve kibírtam a 8 órát melóban. Ha túlélem a köv. két napot, akkor a 4napos szünetben talán kiregenerálom magam. És kb utolérem alvásban.
csapos: olyasmi. high speed recon. mod: sokkal kevesebb minden fér bele a meló után a délután-estébe. Meg kell ebédelni-vacsorázni, ki kell sétálnom magam a tavaszi jóidőben, el kell olvasnom a melóba a kiadott oktatási anyagot, el kell olvasni a mailjeimet, végiglapozni a siteokat amiket szoktam, benézni PH-ra, meg még nemtommit, és még pihenni is kéne alvás előtt. Régen jólesett lefeküdni, de most ha lefekszem, akkkor mire felébredek már menni is kell melózni, és rájöttem hogy rengeteg időt elb@sz az ember a munkával meg az alvással.
eh, nyelek is egy korty viszkit ami whiskey..
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Xbox Series X|S
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- Elektromos autók - motorok
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Path of Exile (ARPG)
- NVIDIA® driverek topikja
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Újszerű iPhone 13 128GB Fekete (midnight) független, 100% aksi, 1 ÉV GARANCIA, 14 Napos elállás!
- GAMING PC! Ryzen 9 3900X / RX 6700 XT / B450 / 16GB 4000MHz / 500GB NVMe / 750w Gold! BezsámítOK
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- 27% - ACEmagic S3A MiniPC! Ryzen 6900HX 16GB DDR5 / 512GB SSD/ Radeon 680M!
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest