Hirdetés

Aktív témák

• SPDeluxe1.0
    aktív tag

Hát igen de ők nem tudnak hol panaszkodni tehát akinek van nete az...

Egyre többet vagyok ugy de csak az almult 2 hét ota hogy hazajövök gép haverok fekvés és ez ismétlődik és hogy mi értelme?De eddig nem érdekelt de most valahogy lappang bennem az érzés.

Hát ezaz,egy picit ugyanezt érzem,meló után netcaféba megyek minden nap este 6-ig,majd go haza,este 10-fél11-ig bringázunk haverral,'oszt kezdődik minden előről péntekkel bezárólag,szombat vasárnap pedig csocsó töménytelen mennyiségben.Mindezt 25 és fél évesen.:( Ha belegondok,hogy mikor anyám ennyi idős volt mint én most,én má' 6 éves voltam:),tehát az elmúlt néhány év amit a technikusi vizsga óta eltelt,csak melóval+szórakozással(meg 9 hónap katonasággal) telt.Egyre inkább kezd hiányérzetem lenni,hogy egy tartós kapcsolatba vessem bele magamat,mert a szüleim is öregebbek lesznek, és érzem,nagyon szeretnének unokát,és ezért kéne lépni nekem,mert miért legyen 60 év kor.kül. köztük?Gyerekvállalás viszont csak akkor jöhet szóba,ha szilárd alapokon áll a kapcsolat a majdani választottammal,mint érzelmi,mint anyagi értelemben is.;)

Aktív témák