- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- potyautas: Norvég nyár
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
Aktív témák
-
SPDeluxe1.0
aktív tag
válasz
mayerlaci
üzenetére
Hát ezaz,egy picit ugyanezt érzem,meló után netcaféba megyek minden nap este 6-ig,majd go haza,este 10-fél11-ig bringázunk haverral,'oszt kezdődik minden előről péntekkel bezárólag,szombat vasárnap pedig csocsó töménytelen mennyiségben.Mindezt 25 és fél évesen.
Ha belegondok,hogy mikor anyám ennyi idős volt mint én most,én má' 6 éves voltam
,tehát az elmúlt néhány év amit a technikusi vizsga óta eltelt,csak melóval+szórakozással(meg 9 hónap katonasággal) telt.Egyre inkább kezd hiányérzetem lenni,hogy egy tartós kapcsolatba vessem bele magamat,mert a szüleim is öregebbek lesznek, és érzem,nagyon szeretnének unokát,és ezért kéne lépni nekem,mert miért legyen 60 év kor.kül. köztük?Gyerekvállalás viszont csak akkor jöhet szóba,ha szilárd alapokon áll a kapcsolat a majdani választottammal,mint érzelmi,mint anyagi értelemben is.
Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Formula-1
- Linux Mint
- LG LCD és LED TV-k
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Arch Linux
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- iPhone topik
- Assetto Corsa EVO
- További aktív témák...
- iPhone 13 mini 128GB silverlight független
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256Gb Dual, kártya független, fehér színben
- Apple iphone 16 128Gb, kártya független, fehér színben
- Apple iPhone 12 Pro 128Gb, kártya független, arany színben
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 02.05
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
- Limitált darabszám! Apple Mac Studio M2 Ultra 24 magos CPU, 60 magos GPU, 64GB RAM, 1024GB SSD
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ha belegondok,hogy mikor anyám ennyi idős volt mint én most,én má' 6 éves voltam
,tehát az elmúlt néhány év amit a technikusi vizsga óta eltelt,csak melóval+szórakozással(meg 9 hónap katonasággal) telt.Egyre inkább kezd hiányérzetem lenni,hogy egy tartós kapcsolatba vessem bele magamat,mert a szüleim is öregebbek lesznek, és érzem,nagyon szeretnének unokát,és ezért kéne lépni nekem,mert miért legyen 60 év kor.kül. köztük?Gyerekvállalás viszont csak akkor jöhet szóba,ha szilárd alapokon áll a kapcsolat a majdani választottammal,mint érzelmi,mint anyagi értelemben is.