Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Gurulunk, WAZE?!
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Tamás9x: Facebook adatvédelmi problémák, és a kezdő lépések.
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
Aktív témák
-
SPDeluxe1.0
aktív tag
válasz
mayerlaci
üzenetére
Hát ezaz,egy picit ugyanezt érzem,meló után netcaféba megyek minden nap este 6-ig,majd go haza,este 10-fél11-ig bringázunk haverral,'oszt kezdődik minden előről péntekkel bezárólag,szombat vasárnap pedig csocsó töménytelen mennyiségben.Mindezt 25 és fél évesen.
Ha belegondok,hogy mikor anyám ennyi idős volt mint én most,én má' 6 éves voltam
,tehát az elmúlt néhány év amit a technikusi vizsga óta eltelt,csak melóval+szórakozással(meg 9 hónap katonasággal) telt.Egyre inkább kezd hiányérzetem lenni,hogy egy tartós kapcsolatba vessem bele magamat,mert a szüleim is öregebbek lesznek, és érzem,nagyon szeretnének unokát,és ezért kéne lépni nekem,mert miért legyen 60 év kor.kül. köztük?Gyerekvállalás viszont csak akkor jöhet szóba,ha szilárd alapokon áll a kapcsolat a majdani választottammal,mint érzelmi,mint anyagi értelemben is.
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4275
- Meta Quest 2 Virtuális valóság szemüveg! 128GB
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R9 9950X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Ha belegondok,hogy mikor anyám ennyi idős volt mint én most,én má' 6 éves voltam
,tehát az elmúlt néhány év amit a technikusi vizsga óta eltelt,csak melóval+szórakozással(meg 9 hónap katonasággal) telt.Egyre inkább kezd hiányérzetem lenni,hogy egy tartós kapcsolatba vessem bele magamat,mert a szüleim is öregebbek lesznek, és érzem,nagyon szeretnének unokát,és ezért kéne lépni nekem,mert miért legyen 60 év kor.kül. köztük?Gyerekvállalás viszont csak akkor jöhet szóba,ha szilárd alapokon áll a kapcsolat a majdani választottammal,mint érzelmi,mint anyagi értelemben is.