Hirdetés
- hcl: Google Drive csatolása szerveren / Nextcloud integráció
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Ketogén étrend
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- talmida: My Art II.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
SPDeluxe1.0
aktív tag
Nem hiszem el,és nem tudom elhinni,hogy mindenkinek ennyire szarul megy a sorsa,és senki nem talál némi örömet akár a 'szürke' mindennapokban is.Vagy csak az Off Topic-ba írnak az elkeseredett emberek?
Lehet az 64 X2-es és a 7800GTX SLI topicba kéne benézni happy tagokért?
Komolyabbra fordítva szvsz elég jól élünk itt M-E Európában,ha a világ számos pontjához hasonlítjuk az életszínvonalunkat,és sajnos a nálunk százszor/ezerszer szemetebb körülmények között élők vannak többségben kis sárgolyónkon,akiknek nem az a legfőbb gondja(mint például engem is ezek foglalkoztatnak),hogy legyen-e jogsim,jön-e a net gyorsabban,melyik pub-ot látogassuk meló után,meg m'ér nincs a hűtőben yoghurt,etc..Tehát ha a mércét hozzájuk mérjük,akkor tartunk egy elég nívós szintet,persze olvasva a hsz-eket lejön az is,hogy sajna ketten keresnek annyit,mint én egyedül saját magamra
.Én is a családommal lakom,és nálunk mindenkinek(6-an élünk együtt) van jövedelme ,az enyém messze a legtöbb,és mégis havi 40 pénzzel én is,és az öcsém is beszállunk a rezsibe.Tudom hogy így sokkal könnyebb,ha a családtól maximális támogatást megkap az ember,és bizony néhány levél írójának a sorsába én még szívesen bele sem képzelem magamat.A jövőbe bízni meg annyira nem érdemes,mert azt se tudhatja az ember,hogy 1 hónap múlva mi lesz vele,nem 30 év múlva.
Összegezve :én nagyon jól érzem magam,és ezt kívánom mindenkinek,aki a szükségesnél levertebbnek érzi magát ezen a szép hétfői napon.
Ma szabin vagyok,úgyhogy fél 11kor már fel is keltem,anyu 1. kérdése az volt hogy behozza-e a kávét,vagy kimegyek-e a konyhába bedobni a mérget
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Precision 7760 27% 17.3" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB Zalman T3 Plus Gigabyte 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B150M i5 7400 8GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 8700F 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 Ti 16GB Lian LI LANCOOL207 ADATA 850W
- Apple iPhone 16 Plus 128GB Ultramarine használt, karcmentes 96% akku (266 ciklus) 6 hónap gar
- Apple iPhone 12 Mini 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Ultra 7 255U 5.2GHz 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Eladó újszerű Redmi Note 14 Pro 5G 8/256GB levendula / 12 hónap jótállás
- Dell Latitude 5530 Core i5 1245U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Lehet az 64 X2-es és a 7800GTX SLI topicba kéne benézni happy tagokért?
.Én is a családommal lakom,és nálunk mindenkinek(6-an élünk együtt) van jövedelme ,az enyém messze a legtöbb,és mégis havi 40 pénzzel én is,és az öcsém is beszállunk a rezsibe.Tudom hogy így sokkal könnyebb,ha a családtól maximális támogatást megkap az ember,és bizony néhány levél írójának a sorsába én még szívesen bele sem képzelem magamat.A jövőbe bízni meg annyira nem érdemes,mert azt se tudhatja az ember,hogy 1 hónap múlva mi lesz vele,nem 30 év múlva.