Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
SPDeluxe1.0
aktív tag
Nem hiszem el,és nem tudom elhinni,hogy mindenkinek ennyire szarul megy a sorsa,és senki nem talál némi örömet akár a 'szürke' mindennapokban is.Vagy csak az Off Topic-ba írnak az elkeseredett emberek?
Lehet az 64 X2-es és a 7800GTX SLI topicba kéne benézni happy tagokért?
Komolyabbra fordítva szvsz elég jól élünk itt M-E Európában,ha a világ számos pontjához hasonlítjuk az életszínvonalunkat,és sajnos a nálunk százszor/ezerszer szemetebb körülmények között élők vannak többségben kis sárgolyónkon,akiknek nem az a legfőbb gondja(mint például engem is ezek foglalkoztatnak),hogy legyen-e jogsim,jön-e a net gyorsabban,melyik pub-ot látogassuk meló után,meg m'ér nincs a hűtőben yoghurt,etc..Tehát ha a mércét hozzájuk mérjük,akkor tartunk egy elég nívós szintet,persze olvasva a hsz-eket lejön az is,hogy sajna ketten keresnek annyit,mint én egyedül saját magamra
.Én is a családommal lakom,és nálunk mindenkinek(6-an élünk együtt) van jövedelme ,az enyém messze a legtöbb,és mégis havi 40 pénzzel én is,és az öcsém is beszállunk a rezsibe.Tudom hogy így sokkal könnyebb,ha a családtól maximális támogatást megkap az ember,és bizony néhány levél írójának a sorsába én még szívesen bele sem képzelem magamat.A jövőbe bízni meg annyira nem érdemes,mert azt se tudhatja az ember,hogy 1 hónap múlva mi lesz vele,nem 30 év múlva.
Összegezve :én nagyon jól érzem magam,és ezt kívánom mindenkinek,aki a szükségesnél levertebbnek érzi magát ezen a szép hétfői napon.
Ma szabin vagyok,úgyhogy fél 11kor már fel is keltem,anyu 1. kérdése az volt hogy behozza-e a kávét,vagy kimegyek-e a konyhába bedobni a mérget
Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- XPEnology
- World of Tanks - MMO
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Elektromos autók - motorok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD RX 580 4GB Zalman T3 Plus 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4149
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Lehet az 64 X2-es és a 7800GTX SLI topicba kéne benézni happy tagokért?
.Én is a családommal lakom,és nálunk mindenkinek(6-an élünk együtt) van jövedelme ,az enyém messze a legtöbb,és mégis havi 40 pénzzel én is,és az öcsém is beszállunk a rezsibe.Tudom hogy így sokkal könnyebb,ha a családtól maximális támogatást megkap az ember,és bizony néhány levél írójának a sorsába én még szívesen bele sem képzelem magamat.A jövőbe bízni meg annyira nem érdemes,mert azt se tudhatja az ember,hogy 1 hónap múlva mi lesz vele,nem 30 év múlva.