Hirdetés

Aktív témák

• SPDeluxe1.0

aktív tag

Nem hiszem el,és nem tudom elhinni,hogy mindenkinek ennyire szarul megy a sorsa,és senki nem talál némi örömet akár a 'szürke' mindennapokban is.Vagy csak az Off Topic-ba írnak az elkeseredett emberek? :)Lehet az 64 X2-es és a 7800GTX SLI topicba kéne benézni happy tagokért?:)Komolyabbra fordítva szvsz elég jól élünk itt M-E Európában,ha a világ számos pontjához hasonlítjuk az életszínvonalunkat,és sajnos a nálunk százszor/ezerszer szemetebb körülmények között élők vannak többségben kis sárgolyónkon,akiknek nem az a legfőbb gondja(mint például engem is ezek foglalkoztatnak),hogy legyen-e jogsim,jön-e a net gyorsabban,melyik pub-ot látogassuk meló után,meg m'ér nincs a hűtőben yoghurt,etc..Tehát ha a mércét hozzájuk mérjük,akkor tartunk egy elég nívós szintet,persze olvasva a hsz-eket lejön az is,hogy sajna ketten keresnek annyit,mint én egyedül saját magamra:(.Én is a családommal lakom,és nálunk mindenkinek(6-an élünk együtt) van jövedelme ,az enyém messze a legtöbb,és mégis havi 40 pénzzel én is,és az öcsém is beszállunk a rezsibe.Tudom hogy így sokkal könnyebb,ha a családtól maximális támogatást megkap az ember,és bizony néhány levél írójának a sorsába én még szívesen bele sem képzelem magamat.A jövőbe bízni meg annyira nem érdemes,mert azt se tudhatja az ember,hogy 1 hónap múlva mi lesz vele,nem 30 év múlva.:U
    Összegezve :én nagyon jól érzem magam,és ezt kívánom mindenkinek,aki a szükségesnél levertebbnek érzi magát ezen a szép hétfői napon.:)
    Ma szabin vagyok,úgyhogy fél 11kor már fel is keltem,anyu 1. kérdése az volt hogy behozza-e a kávét,vagy kimegyek-e a konyhába bedobni a mérget:D

Aktív témák