Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- A magyar Duke Nukem 3D
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
A fenét: fater műszaki boltban dolgozik, sokszor olcsóbb , mint a nagyáruházak. Max dolgozni mászkálnánk be a városba.
Tévé : nem kell
mosógép:faternál 49990ért
autó elromlik: most is ott van szerelőnél, oclsón dolgoznak és szépen és jól
internet? van kábelnet, olcsón jóféle, 5500ért.
Amiről én beszéltem: lásd adatlapom. Mindkét szomszéd ház eladó, 1.5 milláért az egyik akár az enyém is lehetne. A hűtőgépgyárban kb bruttó 140-170et kapnék, ez kb 100ra jön ki.
Loretto: tévedsz: megszerelem akár énis a villanyt a kocsit, és egyéb kütyüket.
Incognito: értem én, csak kicsit kifacsartam. Undorodsz ettőla fertőtől , ami itt van
Azt szeretnéd ha béke nyugalom lenne, nem lennének társadalmi elvárások, blablabla.
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
Városban lakom, de bármit el szeretnék intézni a megyeszékhelyre kell bemennem. Dolgozni is oda járok, mert helyben esélyem sem lenne munkát kapni. Ez 35 km oda és 35 vissza. Szerencsés vagyok, mert kb pont annyit keresek, mint amennyit tildy szeretne (pedig messze nem vagyok főnök...), így megengedhetek magamnak egy autót, amivel bejárhatok, így a tömegközlekedéssel kétszer másfél órás utat kétszer 30 perc alatt megoldom. Azt meg már egészen megszoktam, ogy boltba menet 30 perceet kell autózni - ha BP-n elindulnék ki a TECSÓ-ba, ott sem érnék oda előbb... Sőt, ha BP-en belül kellene 35 km-t vezetnem mindennap munkába menet (nem elképzelhetetlen távolság, sőt), azt nem oldanám meg fél óra alatt...

p
[Szerkesztve]
Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Linux kezdőknek
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen autót vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" Ryzen 5 4680U 6magos! 16GB 512GB 1 év garancia
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003
- Új, Aktiválatlan, iPhone 15 (128 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Azt szeretnéd ha béke nyugalom lenne, nem lennének társadalmi elvárások, blablabla.