- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- mefistofeles: PC házat cseréltem, avagy tényleg olyan híg-e az olcsó hús leve?
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Aktív témák
-
Bazsesz
őstag
Szinte éreztem, hogy zárva lesz a ladás topik... De ennek most ez a rendje.
De elmondhatom, hogy ugyanolyan szarul vagyok, csak közbe még belázasodtam, elmondhatom, hogy amit ma tanultam közgázra azt cseszhettem, mert egyik se volt benne (k***a elszámolási mátrix, szívtam vele, és nem az volt).elmondhatom továbbá, hogy a közgáz érettségin majdnem elaludtam, mert éjszaka a köhögés miatt nem tudtam aludni, és folyt az orrom meg a nyálam (újjabban nyáladzok este. Vagy nem vagyok komplett, vagy valamire ki vagyok éhezve). elmondhatom továbbá, hogy hívott egy olyan személy majdnem egy órája, aki mindennél fontosabb az életemben. És elmondhatom továbbá, hogy tavaj ilyenkor már tiszta ideg voltam Fém úr közeledtének a tudatával.
Továbbá elmondhatom, hogy a tervezett 6 írásbeli helyett 7 lesz, és azt is elmondhatom, hogy egy utolsó barom voltam, hogy jelentkeztem az infó-közgáz kombóra. Tovább elmondhatom, hogy van több mint 1 hónapom a szóbeliig, mert 29-én szóbelizek, és aznap kapom ki a rekedtségi bizonyítványt, márha kapok.
Továbbá elmondhatom, hogy gyakran ismétlem a szavakat
Bazsesz helyzetképe, 2005. május 20. 22:57
A hirdetést Bazsesz fizette...
Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Energiaital topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gyúrósok ide!
- Windows 11
- AI okozta csődhullámra figyelmeztett a Phison vezetője
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- További aktív témák...
- Patriot Viper Venom RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL36 - Új, bontatlan, 5 év garancia - Eladó!
- ZOTAC RTX 5070 12GB GDDR7 Twin Edge - Új, Bontatlan - Eladó!
- Nipogi MINI PC / Celeron N5105 / 240GB SSD / 12GB RAM
- Bontatlan Lenovo LOQ-83JG002SHV-Ryzen 7 250-32gb-1TB-RTX5050 8GB-144 Hz-35 hó prémium gar-magyarbill
- Bontatlan Lenovo LOQ-83JE00QRHV-i7 13700HX-32gb-1TB-RTX5060 8GB-144 Hz-35 hó prémium gar-magyar bill
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 650W
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest