Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nyuszit otthonra, kedvencnek!
Aktív témák
-
Bazsesz
őstag
Szinte éreztem, hogy zárva lesz a ladás topik... De ennek most ez a rendje.
De elmondhatom, hogy ugyanolyan szarul vagyok, csak közbe még belázasodtam, elmondhatom, hogy amit ma tanultam közgázra azt cseszhettem, mert egyik se volt benne (k***a elszámolási mátrix, szívtam vele, és nem az volt).elmondhatom továbbá, hogy a közgáz érettségin majdnem elaludtam, mert éjszaka a köhögés miatt nem tudtam aludni, és folyt az orrom meg a nyálam (újjabban nyáladzok este. Vagy nem vagyok komplett, vagy valamire ki vagyok éhezve). elmondhatom továbbá, hogy hívott egy olyan személy majdnem egy órája, aki mindennél fontosabb az életemben. És elmondhatom továbbá, hogy tavaj ilyenkor már tiszta ideg voltam Fém úr közeledtének a tudatával.
Továbbá elmondhatom, hogy a tervezett 6 írásbeli helyett 7 lesz, és azt is elmondhatom, hogy egy utolsó barom voltam, hogy jelentkeztem az infó-közgáz kombóra. Tovább elmondhatom, hogy van több mint 1 hónapom a szóbeliig, mert 29-én szóbelizek, és aznap kapom ki a rekedtségi bizonyítványt, márha kapok.
Továbbá elmondhatom, hogy gyakran ismétlem a szavakat
Bazsesz helyzetképe, 2005. május 20. 22:57
A hirdetést Bazsesz fizette...
Aktív témák
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4206, 100% Akksi
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P30 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest