Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- lezso6: Kvaterner szégyen
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
_Volkovy_
üzenetére
Esmein: ket millank nincs, de reszletre vennenk, mert kell kocsi Vagy ejszaka buszozhatok mindig masfel orat egyedul az ejszakaban . Most vagy veszunk most egy oreget (ami lehet ket nap utan bedobja az unalmast, viszi a pénzt) kesobb ujat, vagy mar most ujat....
Volkovy: ennyi erovel mondhatnam a skodakra is , hogy sz@r, mert a régiek, khm nem voltak az autóipar csúcsremekei.
Azt nézd meg az octaviát, milyen kib. jó kocsi...
Bár lehet a végén rájövünk, hogy igazándiból nem kell nekünk most még kocsi![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
volkovy: hát nem tudom, te mar ultel uj loganban, hogy ezt igy kijelented? Ilyen panaszt nem hallottam rá. Azért a skodát irtam, mert azt hittem, régi tapasztalatokbol itélsz.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Próba
- Háztartási gépek
- Gumi és felni topik
- Asztrofotózás
- LEGO klub
- Beépített hangszórót is kapott az MSI legfrissebb mini PC-je
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 8gb(1660ti,2060 szint) Kérlek olvasd végig a hirdetést
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)