Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
Aktív témák
-
Bash
őstag
-
azt mondja el nekem egy hozzáértő, legyen szíves, hogy ugye az SP1-es winxp telepítő CD már alapból felismeri a 130 GB-nál nagyobb vinyót?

vagy ehhez már SP2 kell? igazából csak egy megerősítésre vágyom...
a választ előre is köszi...
-
I_Am
veterán
válasz
fokukac
üzenetére
Teljes bootidőm 59mp. (a gép csippanásától) Innentől kezdve már a háttérben sincs feladat.
Töltődik: hálózat, Speedfan, 2 nyomtató driver, bill driver, egér driver, nav2k3, zmatrix, hang driver, vga driver, deamon tools, kékfog.
Viszont a kisgépen eszméletlen gyors az XP-m. Az fél percen belül kész. (holnap lemérem, most nincs bekötve) -
concret_hp
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
thx a gyors választ. én ma vettem de elég zavaró volt, de most h már ezt is tudom örülök magamnak nagyon

-
Wolverine
félisten
válasz
concret_hp
üzenetére
Alt Gr + J

-
concret_hp
addikt
hogy lehet angol billentyűzettel hosszú i-t csinálni
valaki okosiccson meg plz 
-
Trak
addikt
Nálam egyszer, vagy egyyzer sem fut végig a csík indításkor

Másodpercben nem mérem, mert bekapcsolás után a sata winyók, és az IDE raiden lévő winyó(k) felismerése azért eltart egy darabig
Nézz be pls majd ide
Bővebben: link
, és ha tudod a választ a kérdésre, akkor be is írhatod
-
Bash
őstag
válasz
Caesarion
üzenetére
Amikor megvettem, akkor szükségem volt a mobilitásra. Ma már kevésbé, inkább csak egy kis 2,5''-es HDD-t viszek magammal külső rack-ben, vagy egy USB Stick-et. Utoljára ősszel volt kikapcsolva a hurrikánok miatt, akkor kihúztam minden fogyasztót, meg egy darabig egyébként sem volt áramunk.

-
Caesarion
aktív tag
Az is valami?
( félre ne értsd)
nekem egy nemtom miféle winfos buherálás után ( pedig még csak nem is a registry-be másztam bele) kérte az újraindítást a gép a változtatások mentése végett.. ámen. Mire ujraindult volna a gép kér boot-lemezt. Hö? restart.
Újra, ''gépem mondja boot-lemezt, Cae mondja jóanyád'' akkor már biosból néztem meg a dolgot és mit ad isten, elszállt, a C: partícióm. Egyszerűen megszűnt.
még jó hogy a többi partíciót békén hagyta... -
MarKoo
addikt
rundll32.exe hiba stb. Felraktam rebootoltam és kb 2 percig töltötte a win a gép (Windows indítása képernyő). Elment a net, egyik hálókártyát se látta a gép, semmi nem ismert fel. Nem is lett volna szükségem a progira csak egy ismerősömnek akartam segíteni........ Helyette én szívtam meg.

-
-
Pópa
senior tag
válasz
Mr.Skyline
üzenetére
brrr, de gáz.... Reméljük nem gecóznak sokat... Nálunk a cégnél egy vacsi új (0 km-es) Scania 420-as kamion tört össze, totálkárosan.... Beletelt vagy fél évbe, mire elintéződött az ügy... Végül kifizették.
-
Caesarion
aktív tag
a több-mint-1-perc azért mégse cirka 4 perc!

a giliszta önmarcangoló kergetőzését én is szoktam számolni win-betöltésnél, notebookon 19x ( ~1perc17mp), asztalin nem tudom megszámolni mert bootskin miatt egy nagy radioaktivity jel alatt kétszer teljes képernyőhosszában kúúúszik végig a ''mutáns-giliszta'' ( miközben bootzenének a SamuraiJack megy
).
De ha találnék vkit aki vállalja egy Win-Linux dual-boot rsz telepítését, akkor mókáznék én Debiannal is... -
ALI_G
veterán
válasz
Mr.Skyline
üzenetére
szegény, ez elég gáz és sajnálattal hallom

-
Szalma
őstag
válasz
Mr.Skyline
üzenetére
(Megvárod az 1.5-ös méregzsákot..?)
Szeretettel:
Szalma -
Mr.Skyline
senior tag
na akkor most leírom mik történtek velem tegnap:
Mint azt már mondtam 2005.01.28 este 23.00 perc összetörtek ('93-as 1.0 Swift)
tegnap mentem a lakatoshoz, akit megbíztam, hogy intézze az ügyet, mivel teljes ügyintézéssel dolgoznak, viszem át a papírokat, (fénymásolat stb...) azzal fogad hogy aki összetört annak 2004. Dec. 03.-án felmondták a szerződését díjnemfizetés miatt, na ekkor már fogtam hajam és kezdtem tépni, felhívtuk a sofört aki vezette a teherautót (aki összetört) és elkértük a cégének a tel. számát, miután felhítuk a céget, elkértük a cégtulajdonos telefonszámát azt is felhítuk, és közölte velünk, hogy majd visszahívminket, hogy mi a helyzet!
na végül kiderült, hogy a A**ianz -nál van a biztosításuk, örültem is meg nem is! azaz legalább van biztosítása de sajna ennél a biztosítónál. tavaly szívtam vele eleget, amugy már biztos, hogy TK-s lesz a kicsike, ugyhogy Júniusba veszem az új Stiftet 3ajtós változatban.
[Szerkesztve] -
Wolverine
félisten
Tegnap tökéletesen ment a gépem minden szempontból. Éjjelre leállítottam, ma bekapcsoltam. A tünetek: a router nem látja a gépet, így nem oszt neki DHCP-vel IP-t; a rendszer random idő után fagy (pl. game telepítése, c: víruskeresése közben)... Nem állítottam, nem telepítettem semmit sem

Ötletek? (az azonnali kérdéseknél is fent van a kérdés, csak nem kaptam működőképes javaslatot...) -
ALI_G
veterán
Ó a francba, Bash kicserélte a smiley-t, pedig olyan jól nézett ki hogy több kilóméteres egy hsz
) na nem baj, majd szólok Protkónak ha röhögni akarok egész este 
Tegnap este, amikor már próbáltam aludni fel-fel röhögtem hogy mekkorát alkotott
) -
ALI_G
veterán
Ti Protezis után mmég mertek beszúrni más webhelyekről smiley-kat??? Járnátok ti is úgy mint ő
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
VladimirR mi van a video tömörítéssel, van már helyed? -
VladimirR
nagyúr
ott, hogy mag egy gerinctelen kocsog, aki meg buszke is erre -- na ezert irta lesaux azt amit, s ezert lett ez egybol alairas is -- es tobbek kozt ezert nem is adok neki tippeket, pedig az orszag-ip adatbazis ket formatumban is itt figyel a hdd-men
juteszembe, a ring-be is nezz szet, ott is esett rola szo as'szem
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
ezt nem ertem pontosan, hogy hogy erted (egyebkent valoban tudom hol lakik, es a bemoszerolashoz is lenne alapom => Bővebben: link)
Aktív témák
- Eladó PXN V9 Kormány szett PC-hez és Konzolokhoz
- Lenovo Thinkpad T14 Ryzen 5 4650u/8GB/256GB SSD/14"FHD laptop
- ASUS ROG STRIX GeForce RTX 3060 12GB eladó
- DELL OPTIPLEX 7010 SFF PC, I5-3570 CPU, 2 GB R5 430 VGA, Windows 10
- ASUS Vivobook Pro 15 - 15.6" FHD IPS 144Hz - Ryzen 5-5600H - 16GB - 512GB - RTX 3050 - MAGYAR - Win1
- Asrock Challenger RX 9070 XT // Felbontott // Számla // Garancia //
- Lenovo X395 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- HP EliteBook 630 G10 - 13,3'FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- Honor 200 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Hp 440 G8 i5-1135G7 16Gb, 256 Gb NVMe, számla, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

valaki okosiccson meg plz

Mind1, hogy mennyi a gép legyen stabil. A régi XP-m 16-17 hetes volt és a drága v*daf*ne oldalán levő Bytemobil nevezetű progi vágta haza!

) na nem baj, majd szólok Protkónak ha röhögni akarok egész este