- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Aktív témák
-
Mr.Skyline
senior tag
na akkor most leírom mik történtek velem tegnap:
Mint azt már mondtam 2005.01.28 este 23.00 perc összetörtek ('93-as 1.0 Swift)
tegnap mentem a lakatoshoz, akit megbíztam, hogy intézze az ügyet, mivel teljes ügyintézéssel dolgoznak, viszem át a papírokat, (fénymásolat stb...) azzal fogad hogy aki összetört annak 2004. Dec. 03.-án felmondták a szerződését díjnemfizetés miatt, na ekkor már fogtam hajam és kezdtem tépni, felhívtuk a sofört aki vezette a teherautót (aki összetört) és elkértük a cégének a tel. számát, miután felhítuk a céget, elkértük a cégtulajdonos telefonszámát azt is felhítuk, és közölte velünk, hogy majd visszahívminket, hogy mi a helyzet!
na végül kiderült, hogy a A**ianz -nál van a biztosításuk, örültem is meg nem is! azaz legalább van biztosítása de sajna ennél a biztosítónál. tavaly szívtam vele eleget, amugy már biztos, hogy TK-s lesz a kicsike, ugyhogy Júniusba veszem az új Stiftet 3ajtós változatban.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- PC Architech Branding
- SK Hynix 16GB és 32GB DDR4 so dimm 3200MHz modulok számlával, 6 hó garanciával
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest