Hirdetés
- talmida: Változások 2. rész
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: RCS
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
Bash
őstag
Tegnap megjött az új nyomtatóm.
Canon PIXMA iP5000-es: (Bővebben: link), UK modell, mivel az amerikai verzióból kiszedték a CD-nyomtatás feaure-t.
Másfél hónapig jártam utána, mire emberi áron találtam egyet. De most nagyon örülök neki. 
I_Am!
rgb-hez annyit, hogy én amint meglátom bannolni fogom, bármit is csinál. Éjszakákat virrasztottam folyamatos rgb-bannolással töltve, nem kívánom senkinek. Borzasztóan makacs és kitartó, úgy is mondhatnám, hogy csökönyös. Csak egy kis statisztika:
november 15-én 12 nick-je került a levesbe, november 16-án 24, november 18-án 31. Utóbbi napon hetesével regisztrálta a neveket egy perc alatt, de mire odajutott, hogy a hetedikkel szeretett volna belépni, és postolni valami baromságot, már nem volt alkalma rá. Mindez nálam hajnali 3 és reggel 9:30 között történt. Na ilyen ember ne jöjjön nekem azzal, hogy normálisan akar fórumozni...
Aktív témák
- TP-LINK routerek
- talmida: Változások 2. rész
- Energiaital topic
- Mesterséges intelligencia topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Lexus, Toyota topik
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 10 GPS+Cellular 46mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 3 év garancia!
- Dobozos! Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Apple iPhone SE 2022 64GB - Kártyafüggetlen, Éjfekete, 91% Akku - 1 Év Garanciával
- Byintek Love U14 Projektor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Canon PIXMA iP5000-es: (
Másfél hónapig jártam utána, mire emberi áron találtam egyet. De most nagyon örülök neki.