- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- koxx: Légpárna az egérpadon: ATK A9 Air gamer egér
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- erer1000: Milyen tesztekre lennétek kíváncsiak a lenti káosz gépet illetően?
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- Pajac: Sas
Aktív témák
-
marcee
addikt
Majdnem két és fél hónap kellett a matávnak, hogy rájöjjenek, hogy nem tudják bekötni az adsl-t itt a világ végén a III. kerületben!
Az agyam dobom el. Mindezt azok után, hogy még tavaly augusztusban, telefonáltak az axelerotól, hogy _mostantól_ elérhető nálunk az adsl, akarom-e? Megrendelem, aztán három hónap múlva kiderül, hogy mégsem. 
Szerk: a netes adatbázisukban a létesíthetőség ''igen''-ről ''talán''-ra változott, fasza.
[Szerkesztve] -
marcee
addikt
Köszönöm mindenkinek a biztatást.
Másnaposság meg van, úgyhogy anaqer javaslata szerint járok el és beleölöm magam a régóta halogatott feladataimba. -
marcee
addikt
Kegyetlen dolog ilyenkor egyedül maradni, nem gondoltam volna, hogy ennyire rossz lesz. Pláne, hogy már csak egy söröm maradt, ha az is elfogy már csak aszut, camparit, pálinkát vagy még több unicumot ihatok. Nade sör nélkül?!
Világvége hangulatom van. Mindenki megfeledkezett rólam, vagy ami még rosszabb, nem akarnak találkozni velem.
Iszonyú szar hat és fél év van mögöttem, miért lenne a következő jobb. Komolyan gondolják egyáltalán az emberek a jókívánságokat ilyenkor? Hisznek benne? Ha igen, jó nekik. Nekem ma a családi hívásokon kívül egyszer csörgött a telefon: reklámesemest kaptam az optimusztól. Ezt nem tekintem túl jó jelnek a jövőre nézve. Most, hogy így elmerengtem egy kicsit az állapotomon, azthiszem, gyorsan iszok még valami keményet, hogy kiüssem magam mielött ellenem fordulnék.
Bocs a zavarásért, nem volt kinek elmondani a bajom.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- Energiaital topic
- Elektromos autók - motorok
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- LEGO klub
- Xbox Series X|S
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Harcművészet topic
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- HP Victus Gaming Laptop INTEL I7-14700HX / RTX 4070 32GB RAM 1TB SSD Gari
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG be quiet! 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az agyam dobom el. Mindezt azok után, hogy még tavaly augusztusban, telefonáltak az axelerotól, hogy _mostantól_ elérhető nálunk az adsl, akarom-e? Megrendelem, aztán három hónap múlva kiderül, hogy mégsem.