Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
marcee
addikt
Majdnem két és fél hónap kellett a matávnak, hogy rájöjjenek, hogy nem tudják bekötni az adsl-t itt a világ végén a III. kerületben!
Az agyam dobom el. Mindezt azok után, hogy még tavaly augusztusban, telefonáltak az axelerotól, hogy _mostantól_ elérhető nálunk az adsl, akarom-e? Megrendelem, aztán három hónap múlva kiderül, hogy mégsem. 
Szerk: a netes adatbázisukban a létesíthetőség ''igen''-ről ''talán''-ra változott, fasza.
[Szerkesztve] -
marcee
addikt
Köszönöm mindenkinek a biztatást.
Másnaposság meg van, úgyhogy anaqer javaslata szerint járok el és beleölöm magam a régóta halogatott feladataimba. -
marcee
addikt
Kegyetlen dolog ilyenkor egyedül maradni, nem gondoltam volna, hogy ennyire rossz lesz. Pláne, hogy már csak egy söröm maradt, ha az is elfogy már csak aszut, camparit, pálinkát vagy még több unicumot ihatok. Nade sör nélkül?!
Világvége hangulatom van. Mindenki megfeledkezett rólam, vagy ami még rosszabb, nem akarnak találkozni velem.
Iszonyú szar hat és fél év van mögöttem, miért lenne a következő jobb. Komolyan gondolják egyáltalán az emberek a jókívánságokat ilyenkor? Hisznek benne? Ha igen, jó nekik. Nekem ma a családi hívásokon kívül egyszer csörgött a telefon: reklámesemest kaptam az optimusztól. Ezt nem tekintem túl jó jelnek a jövőre nézve. Most, hogy így elmerengtem egy kicsit az állapotomon, azthiszem, gyorsan iszok még valami keményet, hogy kiüssem magam mielött ellenem fordulnék.
Bocs a zavarásért, nem volt kinek elmondani a bajom.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro Max - Black Titanium - 256GB - Akku: 90% - Megkímélt állapot!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Az agyam dobom el. Mindezt azok után, hogy még tavaly augusztusban, telefonáltak az axelerotól, hogy _mostantól_ elérhető nálunk az adsl, akarom-e? Megrendelem, aztán három hónap múlva kiderül, hogy mégsem.