- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- erer1000: Milyen tesztekre lennétek kíváncsiak a lenti káosz gépet illetően?
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- moongoose: 1994-es UFO: Enemy Unknown(X-COM: UFO Defense) háttérkép modernebb kiadásban.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
marcee
addikt
Majdnem két és fél hónap kellett a matávnak, hogy rájöjjenek, hogy nem tudják bekötni az adsl-t itt a világ végén a III. kerületben!
Az agyam dobom el. Mindezt azok után, hogy még tavaly augusztusban, telefonáltak az axelerotól, hogy _mostantól_ elérhető nálunk az adsl, akarom-e? Megrendelem, aztán három hónap múlva kiderül, hogy mégsem. 
Szerk: a netes adatbázisukban a létesíthetőség ''igen''-ről ''talán''-ra változott, fasza.
[Szerkesztve] -
marcee
addikt
Köszönöm mindenkinek a biztatást.
Másnaposság meg van, úgyhogy anaqer javaslata szerint járok el és beleölöm magam a régóta halogatott feladataimba. -
marcee
addikt
Kegyetlen dolog ilyenkor egyedül maradni, nem gondoltam volna, hogy ennyire rossz lesz. Pláne, hogy már csak egy söröm maradt, ha az is elfogy már csak aszut, camparit, pálinkát vagy még több unicumot ihatok. Nade sör nélkül?!
Világvége hangulatom van. Mindenki megfeledkezett rólam, vagy ami még rosszabb, nem akarnak találkozni velem.
Iszonyú szar hat és fél év van mögöttem, miért lenne a következő jobb. Komolyan gondolják egyáltalán az emberek a jókívánságokat ilyenkor? Hisznek benne? Ha igen, jó nekik. Nekem ma a családi hívásokon kívül egyszer csörgött a telefon: reklámesemest kaptam az optimusztól. Ezt nem tekintem túl jó jelnek a jövőre nézve. Most, hogy így elmerengtem egy kicsit az állapotomon, azthiszem, gyorsan iszok még valami keményet, hogy kiüssem magam mielött ellenem fordulnék.
Bocs a zavarásért, nem volt kinek elmondani a bajom.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- PlayStation 5
- Viccrovat
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Elmentünk fotózni a Xiaomi 17 Ultrával
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Mid tower gèp ház
- 2024-es Lenovo ThinkPad T14 Gen4 laptop, gyári garanciával, eredeti magyar billentyűzettel eladó!
- Makulátlan Iphone 13 Midnigth Black 128 GB 88% 2024.12.23-án vásárolt
- TESTRESZABHATÓ/GARIS/ Ryzen 5 5600/16GB DDR4/RX 6700 XT 12 GB/ 1 TB M.2 SSD/2 TB HDD
- ASUS ROG STRIX G16 Gamer laptop 16" -40% Raptor i9-14900HX 24Mag 16/1TB 240Hz RTX 4070 8GB QHD
- 192 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5060 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H310M i5 8500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus CoolerMaster 500W
- Új Asus Vivobook 16 WUXGA IPS Ryzen5 7430U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Graphics Win11 Garancia
- AKCIÓ! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az agyam dobom el. Mindezt azok után, hogy még tavaly augusztusban, telefonáltak az axelerotól, hogy _mostantól_ elérhető nálunk az adsl, akarom-e? Megrendelem, aztán három hónap múlva kiderül, hogy mégsem.