Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Vezeték nélküli porszívók - alapok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
Aktív témák
-
neduddki
nagyúr
HI!
JOl indul ez az ev!!!
Ket falu kozott atkocsikazva az uton oleg erdkes testhejzetben fekvo emberre lettem figyelmes bicikli mellete aszfalton eldobva. Megallok szalnek ki mire a no mellettem hangosan elkezd orditani hogy ki ne szajjak a gyerek tul erdekesen fexik, sajnos tuil sok rosszat lehet hallani a trukos lopasokrol itt akornyekenis...
Na persze mukodo telefon az nem vot a kocsiba...
Tovabbmnetem es mar a falubol helhivtam a rendoroket, mire sokdikra!!! vegre mekkaptam a gyongyosi ugyeletet.... A rendor nem rossz fej mennyek vissza nezzem meg mert Ok tul messze vannak emg mi lesz ha addig elutik, es ha tenyelg balhe van majd kigyunnek, es kerdezem mi van ha tenyleg lopas vagy egyebek... mennhyubnk sokan akkor megijjednek... na ez is egy allaspont... persze szinten csak 2-enmentunk vissza. gyerek sokat nem mozdult az utrol ... na hivom a 112-t rutinosna rogton gyongyost kertem... hat persze hogy nem oda kapcsoltak....:- (((( kozbne szemba auto veszvillogo reflektor minden amit el lehet kepzelni de aszembegyuvo eskusozm aszittem elnyomja a foldonfeekvot, na kiszaltunk mind a ketten, mire az a rohatt mobil csak lemerult.. erre a szembejiovotol kertem mobilt, es rutinosan, most mar 3-ra csak mekkaptam megint gyongyost... kerdezem a alest, hogy hozza nyulhatok-e mire kozli hogy nezzem mar meg mi van vele??? megnezem es megcsapott a tomeny pia szag, szeme kimeredve majd egyszercsk el kezdi mozgatni... mondom a telefonba hogy kibaltazott taj reszegh agyerek.. mire az megszolal hogy annyuira nem, rendorrel kozoen orultunk hogy na itt nincs baj, mire felszedtem a sracot foldrol, a szembegyuvo meg bedobta az arokba a kerekpart, hogy megse mennyen mar at senki es elent...
Na most hiheteteln volt a gyerek az elso pillnatokban aszt sem tutta hol van, merre ajr hany ora, ugy kellet tartani es percek allatt egeszen szepen kitisztult... meglepo volt /volt am szerencsem egy ket reszeghez de ijejt meg nemnagyonlattam/ kiderult a gyerek Nyiregyre igyekszik Zarankrol tejjes hejjimeret nelkul egy rossz biciklivel taj reszegen.... es elindult szepen gyalog vamogyork fele bicikli az arokban...
Na ez meg nem vot rossz de egy ido utan mentunk vissza mire rendor all az uton es nezegteti abiziklit, aze cska kikudtek egy autot... elmondom neki asztorit eg hogy a gyerek vagy egy kilometerrel arrebb setal az ut mellett... mire mongya hogy beszeltek vele, de O aszt allitotta hogy se nembiziklizett se nem esett el...
Na ennyi jol indul ez az ev........: - ((((((((
udv
neduddki
Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Apple iPad 10th Wi-Fi + Cellular - Silver - 64GB - BONTATLAN - ÚJ
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest