Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: MárkaLánc
- --HARDCORE--: Hogyan adjuk meg a Foxpost címünket hatékonyan?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
TrollBalint
üzenetére
Találok persze, de szerintem és talán nemcsak szerintem kétszer annyi ember utál, mint aki szeret. (ATyaég mi lenne ha még híres ember is lennék...)
Mellesleg nagyon nagyon jó barátokat leltem itt, és hálaégnek ők látják a másik arcom is ami nem ilyen nagydumás satöbbi, hanem inkább segítőkész..
Egyáltalán az sem értem miért viselünk mindannyian álarcot (be ne csapjátok magatokat , tényleg muszáj sokszor álarcot viselni.) Miért nem fogadjuk el a másikat olyannak amilyen...
:.Na befejezem , azt hiszem....
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- AOC G24G1 140Hz 24" Ívelt hibátlan állapot
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4096
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest