Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- valakiyt: Az Iobit programok - el kéne engedni
- valakiyt: Mit gondoltok erről a Neonity gyerekről?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- aquark: Zsebszámológépek
Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
tildy: miert zavar teged az, hogy utalnak paran, akar itt, akar irl? nekem is eleg keves igazi baratom van (haver ugye != barat) viszont rengetegen utalnak - egyszeruen nem kell veluk foglalkozni (plane nem viszont utalni oket), torodj inkabb a barataiddal, haverjaiddal, hobbiddal, munkaddal, (majdan csaladdal, gyermekeiddel), egeszen addig, amig nem tesznek neked oly mertekben kereszteb, hogy azt ne tuidd egyetlen mozdulattal elharitani (a telefonszam megadasa tipikusan ez a semmi perc alatt megoldhato dolog, kar rajta bosszankodni => hivasszures) --- onnantol meg 12G a kezbe es indulhat a vadaszszezon (na jo, a vege poen, de ott tenyleg likvidacio jon valamilyen formaban)
-
TrollBalint
addikt
Én mondjuk két dolgot ismertem meg veled kapcsolatba:
1. segítőkész
2. túlon-túl túlzottan pesszimista...
Honnan veszed, hogy ennyi ember utál. azért mert nem mondja valaki neked ''nem utállak'', vagy hogy ''szeretlek, kedvellek'', az még nem jelenti azt, hogy utálnak.
(ezzel nem bántani akarlak)
szerk: eláruljak egy titkot? én mindig álarcot viselek. És szerintem így a jó. Ne legyen mindig mindenki olyan, amilyen valójában. kellenek az embernek, hogy legyenek titkai, ami nem tartozik másra. Ezeket meg rejtse el...
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Tidal
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Apple MacBook
- Milyen házat vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mini PC
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Cyborg 15 A12VF FHD GAMER notebook - i5 12450H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB / 256GB ezüst
- Samsung Galaxy A04s / 3/32GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4692, 92% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest