Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Amúgy mi a terv?
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
tildy: miert zavar teged az, hogy utalnak paran, akar itt, akar irl? nekem is eleg keves igazi baratom van (haver ugye != barat) viszont rengetegen utalnak - egyszeruen nem kell veluk foglalkozni (plane nem viszont utalni oket), torodj inkabb a barataiddal, haverjaiddal, hobbiddal, munkaddal, (majdan csaladdal, gyermekeiddel), egeszen addig, amig nem tesznek neked oly mertekben kereszteb, hogy azt ne tuidd egyetlen mozdulattal elharitani (a telefonszam megadasa tipikusan ez a semmi perc alatt megoldhato dolog, kar rajta bosszankodni => hivasszures) --- onnantol meg 12G a kezbe es indulhat a vadaszszezon (na jo, a vege poen, de ott tenyleg likvidacio jon valamilyen formaban)
-
TrollBalint
addikt
Én mondjuk két dolgot ismertem meg veled kapcsolatba:
1. segítőkész
2. túlon-túl túlzottan pesszimista...
Honnan veszed, hogy ennyi ember utál. azért mert nem mondja valaki neked ''nem utállak'', vagy hogy ''szeretlek, kedvellek'', az még nem jelenti azt, hogy utálnak.
(ezzel nem bántani akarlak)
szerk: eláruljak egy titkot? én mindig álarcot viselek. És szerintem így a jó. Ne legyen mindig mindenki olyan, amilyen valójában. kellenek az embernek, hogy legyenek titkai, ami nem tartozik másra. Ezeket meg rejtse el...
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Asztrofotózás
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kedvenc zene a mai napra
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Újszerű PlayStation 4 Pro GoldHEN - 20db PS4 játékkal (Cyberpunk, God of War és rengeteg más)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest