Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
fokukac
üzenetére
ÁÁ

Najó sokszor hülye vagyok...meg minden.De kai ismer a való életben nem ilyen nagy a pofám... Sőőőt.
Szal lehet sérti valakinek az önérzetét, ha valakinek pl. linuxos témában segítek? Vagy mi van már? Teljesen össze vagyok zavarodva
Nem tudom valahogy engem mindig megtalálnak azok, akik jól belém tudnak rúgni...Pedig nem szeretnék mást csak hogy szeressenek és elfogadjanak...Persze ezt elég hülyén csinálom gyakran, de... Na mindegy... Visszanézek még az asus a7n8x topicba és visszavonom a kijelentéseim...Most épp jól megy a lap...
[Szerkesztve]
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4077
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 256 SSD + 2TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest