Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- talmida: Változások 2. rész
- Zolii21: 2HB Informatika - Ernő vélemények
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
Aktív témák
-
Esmein
nagyúr
''Tisztelt Magyar Posta !
A minap besétáltam a kiskunfélegyházi nagypostára egy 7 napja feladott utánvétes küldemény miatt. A kérdéses csomagot 08.05-én 15 órakor csütörtökön adtam fel, a csomag meg is érkezett a címzetthez 3 munkanapon(+szombat,vasárnap) belül, aki kedden reggel átvette és az értékét kiegyenlítette, azonban már 2 napja hiába várok a pénz érkezésére. A postán tisztelettudó hangnemben előadott problémámmal a csomagfelvétel ablakhoz irányítottak, ahol türelmesen végigvártam a sorom és előadtam a hölgynek a problémám.
Mindenféle ok nélkül tűrhetetlen hangnemben válaszolt, de hogy idézzek is:
''-Igen ? Mi vele a baj ?
- Kedden odaért a csomag, de a pénzt hiába várom.
- Miért mitgondolt, egyből iderepül a pénz ? Ezeknek a csomagoknak 10 nap a tűrésük, úgyhogy nem tudom mit akar még a 10 nap előtt. Megjöhet holnap is hétfőn is kedden is.''
Erre elköszöntem és kissé feldúltan távoztam.
Nem tudom, hogy önök mennyiben vannak a lakossági ügyfeleikre ráutalva, illetve mennyire tartják fontosnak egy ilyen nagy múltú társaság hírnevét, de abban biztosak lehetnek, hogy a szolgáltatásaikat ezentúl a lehető legritkább esetben fogom igénybe venni.
Tisztelettel
Nagy Lajos
''
Remélem nem vetettem el a sulykot.
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- 209 - Lenovo Yoga Pro 7 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, no GPU
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660/ RTX 2060/ GT 1030 - Low profile is (LP)
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest