Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- A magyar Duke Nukem 3D
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
Esmein
nagyúr
''Tisztelt Magyar Posta !
A minap besétáltam a kiskunfélegyházi nagypostára egy 7 napja feladott utánvétes küldemény miatt. A kérdéses csomagot 08.05-én 15 órakor csütörtökön adtam fel, a csomag meg is érkezett a címzetthez 3 munkanapon(+szombat,vasárnap) belül, aki kedden reggel átvette és az értékét kiegyenlítette, azonban már 2 napja hiába várok a pénz érkezésére. A postán tisztelettudó hangnemben előadott problémámmal a csomagfelvétel ablakhoz irányítottak, ahol türelmesen végigvártam a sorom és előadtam a hölgynek a problémám.
Mindenféle ok nélkül tűrhetetlen hangnemben válaszolt, de hogy idézzek is:
''-Igen ? Mi vele a baj ?
- Kedden odaért a csomag, de a pénzt hiába várom.
- Miért mitgondolt, egyből iderepül a pénz ? Ezeknek a csomagoknak 10 nap a tűrésük, úgyhogy nem tudom mit akar még a 10 nap előtt. Megjöhet holnap is hétfőn is kedden is.''
Erre elköszöntem és kissé feldúltan távoztam.
Nem tudom, hogy önök mennyiben vannak a lakossági ügyfeleikre ráutalva, illetve mennyire tartják fontosnak egy ilyen nagy múltú társaság hírnevét, de abban biztosak lehetnek, hogy a szolgáltatásaikat ezentúl a lehető legritkább esetben fogom igénybe venni.
Tisztelettel
Nagy Lajos
''
Remélem nem vetettem el a sulykot.
Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Linux kezdőknek
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen autót vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- World of Tanks - MMO
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek