Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
steveetm
őstag
péntek 13 rtulz.
MA reggel jövökki egy céghez főnököm kocsijával, és az árpádhíd után a lámpánál belémjött egy fasz. qrva jó. Rajta volt a mozgsásérült jel, még direkt távol is álltam meg tőle, és indulásnál simán belémgurult. duda tolatás,csak a mögöttem lévőnek sem akartam nekimenni és csatt. fasza, picit vagyok ideges...mopndjuk elismerte hogy fasz volt, de akkor is...ja nem volt mozgássérült...
Üdv.: steveetm
[Szerkesztve] -
-
steveetm
őstag
Na qrva jó. Ma megkaptam első fizumat, kib@szott heppi vagyok minden. Megyek hazafele árkádban mondom megnézem mennyi pénzem is van. Bemegyek, kártyát bedugom atm-be, behúzza...pitypitypity. A gép nem üzemel, kérjük próbálkozzon késöbb. Jó mondom majd holnap. Várok picit kártyát adja vissza....várok...kezdek kicsit ideges lenni. És itt már qrva ideges vagyok mert kártya nem jön vissza. Próbálom piszkálni semmi. király. Felhívom a számot ami a atm-en van, elnavigálok ügyfélszolgálathoz, mondom mi a szitu. Ok, semmi gond, a kártyát most letiltjuk. adatok be stb ellenőriz, és mondja hogy tartsam egy kicsit....tartom....tartom...tartom...5 perce tartom, ok király le van tiltva, új kártya miatt úgy 8 nap múlva értesítenek, hogy mikor mehetek érte, persze nem nekem kell fizetni, mert gép volt szar valszeg(naná hogy nekem, ez lett volna az utolsó akcióm ezzel a bankkal ha még pénzt kérnek érte...). Az rulz már csak hogy soha nem tudok eljönni még zárás elött szal valszeg megint írhatok meghatalmazást és vkivel váltathatom ki a kártyát. qrva jó, egy faxán induló napot így elb@szni azért nem rossz.
utálom az atmeket.
Üdv.: steveetm -
steveetm
őstag
Akkor mondok egy OTP-s sztorit én is.
hónap eleje óta melózok, így kellett magánnyugdíjpénzátrba belépnem. Választásom az OTP re esett, bementem papírért, csaj ideadja, mondja töltsem ki, de mindenképp nekik vigyem vissza, mert ha a munkáltató küldi be, akkor mindig balhé van. Hmm mondom jó, töltöm ki, de itt melóhelyen is rákérdeztem hogy mivan. Mondták hogy a balhé az, hogy az kapja a jutalékot akinél a lapot leadom(munkáltató, vagy OTP-s csaj). Korrekt, ha megmondja talán még vissza is viszem neki, igy adtam a munkáltatónak.
Na ebben még nem volt azért semmi extra, de pár napja reggel csöng a mobil, mogorva hangon beleszól egy csaj, xy vagy OTP-től, ön lemaradt róla! Asse tudtam holvagyok, kérdezem miről. Aszondja a magánnyugdíjpénztárról, elfelejtette ráírni hogy mikor állt munkába! És most mit tudok csinálni? Nemtudom! Jó, akkor majd beszélek a munkáltatóval, ők küldték be. KÖSZÖNÖM! és leb@szta.
Azért nem hívtam csak vissza elküldeni a picsba mert rejtett számról hívott.
X évig fogok nekik tejelni, a seggem kéne hogy kinyalják, és ez? Ennyit OTP-ről, majd megtudakozom hogy átlehet e menni máshova és hogy hogy.
Üdv.: steveetm -
steveetm
őstag
Igen, ha igazak az állítások megtörték.
Egy routert csesztek szét, aztán bix
27 fa0-0.shiva.ahrt.hu (212.92.0.33) 62.690 ms 60.864 ms 63.179 ms
28 vlan1.nirvana.ahrt.hu (212.92.0.38) 937.066 ms 1132.242 ms 1100.604 ms
29 fa0-0.shiva.ahrt.hu (212.92.0.33) 63.582 ms 60.966 ms 62.585 ms
30 vlan1.nirvana.ahrt.hu (212.92.0.33) 920.763 ms 1100.001 ms 1092.438 ms
És sok oldalnál csak a ttl fogta meg a csomagokat(nem beszélve arról hogy belföldi lapnál külföldről is jött vissza route...)
De már kezd javulni...
Érdemes megnézni a bix statisztikátat, elég lol:))
[L]http://www.bix.hu/index.php3?lang=en&page=graph&swid=1&portid=node-total[/L]
Üdv.: steveetm
Aktív témák
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Parfüm topik
- Gaming notebook topik
- Assetto Corsa EVO
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OLED TV topic
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 GIGABYTE 750W
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- Apple iPhone 14 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Új FULL HD webkamera + Számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest