- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- Flashback: Olcsó emulátoros kézikonzol: R36S
Aktív témák
-
Bash
őstag
Szalonnás Jó Reggelt!
#691-ben megemlítettem, hogy beszereztem egy új monitort. Nos, emiatt a régi íróasztalom kicsinek bizonyult, ezért kellett egy új. :) 3-4 napig nézelődtem boltokban, neten egyaránt, végül sikerült kiválasztani a megfelelő darabot. Pénteken megrendeltem, szombat délelőtt le is szállították rendesen. Nagyon örülök neki, gyönyörű szép, szinte öröm hozzáérni: [L]http://www.sauder.com/furniture/product.asp?p=469[/L]
Ehhez viszont kellett egy megfelelő szék is: [L]http://www.officedepot.com/ddMain.do?level=FM&id=686378&location_info=SG_10_CT_803_SC_803006_FM_686378[/L]. Kényelmes, és jól támasztja a fejemet is.
És ma rendeltem meg egy Logitech® diNovo™ Media Desktop™-t is, hét vége felé várható, így már egész jól fog kinézni a kis kompjúterbirodalmam. :)
Ez most kicsit felvidította amúgy borzalmas lelki világomat. Most viszont gyorsan elköszönök mindenkitől, mert 8-kor kelnem kell reggel, és már negyed 5 van. Két napra elutazom, még nem tudom, hogy mi lesz a programom, de nem számít. Lényeg az, hogy nem itthon fogok rohadni a gép előtt, ahogy szoktam. :)
Bye all!
Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Különleges élményre invitál az Apple
- Milyen videókártyát?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ultimate előfizetés akár 4714 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Lian LI LANCOOL 207 750W
- 241 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest