Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Tamás9x: Facebook adatvédelmi problémák, és a kezdő lépések.
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
Bash
őstag
Szalonnás Jó Reggelt!
#691-ben megemlítettem, hogy beszereztem egy új monitort. Nos, emiatt a régi íróasztalom kicsinek bizonyult, ezért kellett egy új. :) 3-4 napig nézelődtem boltokban, neten egyaránt, végül sikerült kiválasztani a megfelelő darabot. Pénteken megrendeltem, szombat délelőtt le is szállították rendesen. Nagyon örülök neki, gyönyörű szép, szinte öröm hozzáérni: [L]http://www.sauder.com/furniture/product.asp?p=469[/L]
Ehhez viszont kellett egy megfelelő szék is: [L]http://www.officedepot.com/ddMain.do?level=FM&id=686378&location_info=SG_10_CT_803_SC_803006_FM_686378[/L]. Kényelmes, és jól támasztja a fejemet is.
És ma rendeltem meg egy Logitech® diNovo™ Media Desktop™-t is, hét vége felé várható, így már egész jól fog kinézni a kis kompjúterbirodalmam. :)
Ez most kicsit felvidította amúgy borzalmas lelki világomat. Most viszont gyorsan elköszönök mindenkitől, mert 8-kor kelnem kell reggel, és már negyed 5 van. Két napra elutazom, még nem tudom, hogy mi lesz a programom, de nem számít. Lényeg az, hogy nem itthon fogok rohadni a gép előtt, ahogy szoktam. :)
Bye all!
Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung LCD és LED TV-k
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nintendo Switch 2
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Eladó teljesen újszerű 4k 32 " Samsung S32A700NWP
- AMD Ryzen 5 7600 6-Core 3.8GHz AM5 Box (100-100001015BOX) Processzor új, bontatlan
- Western Digital Purple Surveillance 3.5 2TB 5400rpm 64MB SATA (WD23PURZ) új
- Western Digital Purple Pro 10TB (WD102PURP) új, bontatlan
- Western Digital Red Plus 3.5 2TB SATA3 (WD20EFPX) új, bontatlan
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i7-G8 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest