Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- kraftxld: Untappd lista
Aktív témák
-
atus
senior tag
-
atus
senior tag
Nektek normálisan néz ki a főoldal? Eléggé el van méretezve a hírek betűmérete...
[L]http://www.freeweb.hu/coolness/gaz_hirek.png[/L] -
atus
senior tag
válasz
PeliScan
üzenetére
A ''jól megtömött sub'' nekem Honey&Mustard szószos, finom, ropogós zöldségekkel, és minden földi jóval teli szábvéj szenyót juttat eszembe. Annál jobb hideg kaja _nincs_ a világon.
Nagyon case sensitive vagyok, ezért mindenkit megkérnék arra, hogy az ''Atus'' sztring helyet lehetőség szerinte az ''atus''-t alkalmazzátok. Feláll a hátamon (is:D) a szőr, amikor meglátom a nagy A betűt az elején... :((( -
atus
senior tag
válasz
Panther
üzenetére
Érdekes dolog ez, a fényképezőgép sok lányt vonz valamiért. Lehet, hogy exhibicionizmus, vagy csak szimplán kedvelik a hosszú, vaskos objektívek látványát. ;]
Amikor bementem a pécsi Media Marktba, és egy Canon 300D-t próbálgattam, odajött hozzám két lány, hogy vállalok-e fotózást? Mert ők szeretnének magukról pár félaktot... :DDD -
atus
senior tag
Iszonyat, hogy még most is mennyire halott a fórum. Éjjel órákon át szinte senki meg se mukkant... :U
Nem csak a szmájli új, de vannak új rovatok a tag részben, mégpedig lakóhely ééééééés a várva váárt konfíííííg :Y:C
Aktív témák
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkcentre M70s Gen 4 i5-13500 16gb 512GB UHD Graphics 770+ajándék
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi 14T Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Eladó Realme 9 Pro 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest