Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
Agyasima
üzenetére
Tegyük fel, hogy Text_boy teljesen ártatlan. Tehát ő nem csinált semmit, igazágtalanság érte.
Nézzük ez esetben mit csinálnék. Magamból indulok ki, mert ki másból tudnék. Én ez esetben a következőt tenném: ha magánjellegű probléma (szinte semmilyen szinten nem kötődik a PH!-hoz), akkor e-mailben, vagy valami hasonló úton intézném el. Ha kötődik a PH!-hoz, akkor 1. nyitnék egy darab topicot (de az is lehet, hogy egy moderátort keresek/OFF TOPICba írnám meg), s kifejteném, hogy mi a problémám. Biztos nem tudnám ezt érzelemmentesen megtenni, de megpróbálnám visszafogni magam. Esetleg, ha olyan kaliberű a dolog, menne egy e-mail Parcinak is.
Amit viszont biztos nem tennék, hogy nyitok 1000 topic-ot, amikkel teleszemetelem a PH!-t, s a topicokban sem írom le értelmesen mi a bajom, csak a hülyeségemet hajtogatom. Összegezve: nem cseszném el x száz ember szórakozását az én bajom miatt.
Amit ki akartam hozni az egészből: lehet, hogy Text_boy eredetileg ártatlan volt, de azzal amit csinált, már nem az (az én szememben persze).
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest