Hirdetés

Aktív témák

• Cathfaern

nagyúr

válasz Agyasima #1585 üzenetére

Tegyük fel, hogy Text_boy teljesen ártatlan. Tehát ő nem csinált semmit, igazágtalanság érte.
    Nézzük ez esetben mit csinálnék. Magamból indulok ki, mert ki másból tudnék. Én ez esetben a következőt tenném: ha magánjellegű probléma (szinte semmilyen szinten nem kötődik a PH!-hoz), akkor e-mailben, vagy valami hasonló úton intézném el. Ha kötődik a PH!-hoz, akkor 1. nyitnék egy darab topicot (de az is lehet, hogy egy moderátort keresek/OFF TOPICba írnám meg), s kifejteném, hogy mi a problémám. Biztos nem tudnám ezt érzelemmentesen megtenni, de megpróbálnám visszafogni magam. Esetleg, ha olyan kaliberű a dolog, menne egy e-mail Parcinak is.
    Amit viszont biztos nem tennék, hogy nyitok 1000 topic-ot, amikkel teleszemetelem a PH!-t, s a topicokban sem írom le értelmesen mi a bajom, csak a hülyeségemet hajtogatom. Összegezve: nem cseszném el x száz ember szórakozását az én bajom miatt.

Amit ki akartam hozni az egészből: lehet, hogy Text_boy eredetileg ártatlan volt, de azzal amit csinált, már nem az (az én szememben persze).

[Szerkesztve]

Aktív témák