Hirdetés

Aktív témák

• Alvin_ti4200

félisten

válasz Som@ #1646 üzenetére

Csinálhatunk:DDD

Én pl. mostanában balhéztam össze HiperG-vel egy pitiáner ügyön (pontosabban ő balhézott velem össze), és azóta nem sikerült dűlőre jutnunk, pedig én semmi durva dolgot nem csináltam. Még mielőtt megkérdeznétek: Megvettem tőle az NF7-jét, nála kiválóan működött (megjegyzem nálam is), csakhogy én precíz ember vagyok alaplap szinten és monitoroztam a feszültségeket, és bizony nem úgy alakult, ahogy lennie kéne ([L]http://alvinti4200.fw.hu/fesz.jpg[/L]). Ez volt az 1.725V, amit a BIOS-ban beállítottam. Ment a huzavona, hogy mi legyen, mert az nForce2 IDE vezérlője is piszkálta a csőrömet, így úgy határoztam, hogy másik chipsetre váltok. namost ez lett volna a KT880, de azt még nem lehet kapni, nosza akkor legyen KT600. Minden szép és jó lett volna, de összesen két olyan lap van, amire felmeggy a Zalman, az Asus és az Albatron. Albatront nem akartam (mind1 miért), Asus-on pedig a hűtő rálógott volna a memóriafoglalatokra. Szóval zsákutca kezdett lenni, ekkor jött az az ötlet, hogy esetleg ''árulóvá'' válok, és ideiglenesen platformot váltok (kizárólag chipset miatt!). Viszont HiperG megint rá akart beszélni az Abit IC7-re, pedig mondtam neki, hogy Abit-ot nem fogok venni. Innentől rágott be rám végleg, mert hogy lehetek ilyen hülye, hogy ugyanannyi pénzért veszek egy - idézem - szarabb alaplapot. Tudja ő is és még sokan mások, hogy nekem idáig az Abit lapokkal szinte csak szívásaim voltak (kisebb-nagyobb), így szerintem érthető a döntésem. (Az IC7 lett volna a hatodik Abit lapom 3 év alatt) De ő nem hagyta annyiban, folyamatosan az orrom alá dörgölte, hogy miért nem veszek IC7-et. Eléggé idegesített a dolog, hogy nem tartja tiszteletben a döntésem. Amikor megmondtam neki, hogy Asus-t veszek, már majdnem anyázott, csak azért mert nem azt vettem, amit ő mondott. Namost én nem csípem az ilyen hozzáállást. ilyen erővel bárkit leugathatnék PH!-n amikor nem azt veszi, amit én ajánlok. Jelenleg ott tart a dolog, hogy én ki akarok vele békülni, mert szakmai témákban lehet vele dumálni azt elismerem, de tiszteletben kéne tartani mások véleményét. Pl. egyik barátom (Asusfan) üzletében segédkeztem igen aktívan, és ő IC7-et vett (köszi még 1x I_Am), de egy rossz szavam se volt hozzá, hiszem az ő döntése volt. Szóval nem ragozom tovább, én hajlandó vagyok kibékülni vele, csupán egy feltételem van: ha egyszer én eldöntök valamit, akkor ne akarjon olyanra rábeszélni, amiről úgyis tudja, hogy nem akarom.

Röviden ennyi...

[Szerkesztve]

Aktív témák