- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Pajac: Nincs rá kapacitásom
- sparks: Az első 7 nap egy iPhone 17 Pro Max-szal
Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
PeliScan
üzenetére
Mármint az érettségi? Várj, idézek magamtól (nem a PH!-ra írtam ezt):
Nos, itt lennék (illetve már régebbóta itt vagyok, csak most értem a topichoz).
Az érettségi megvolt, úgy tűnik azoknak lett igaza, akik úgy gondolták, hogy mivel utolsók vagyunk, ezért könnyű lesz. Legalábbis ez a magyar az volt. Én Petőfit írtam, 5 és negyed oldalt sikerült összehozni.
Btw. amikor elkezdtem írni a dogát, eszembe jutott, hogy most nekem full parának kéne lennem, hisz hát ez mégiscsak érettségi, meg sorsdöntő, meg ilyesmi...de semmit nem éreztem. Szinte súlytalannak tűnt (Komolyan mondom nyelvvizsgán jobban paráztam) S ahogy jobban belegondoltam, rádöbbentem, hogy tényleg az: súlytalan. Hisz mit jelent ma egy érettségi? Semmit. Bár a pontokba beleszámít, na de 10 pont az szinte semmi (persze kivéve, ha 120 pontra megy az ember). Ha meg azt nézzük, hogy az ''életben'' mit lehet csinálni egy érettségivel: ugyancsak semmit. Na miután ezt végiggondoltam, továbbra is (szinte) teljesen nyugodt maradtam, s megírtam a dolgozatot :)
A benyomás meg ráér, nem hajt a tatár :)
Aktív témák
- Apple MacBook Pro 14 (2021) M1 Pro 16GB/500GB használt, karcmentes 85% akku (183 ciklus)
- Samsung A17 mobiltelefon
- LG 65QNED87A / MiniLED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Apple iPhone 13 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100% Után gyártott Kijelző
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / Akku:87%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest