- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- aquark: KGST processzorok 1984-ig
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ttoth
tag
Csinálni szeretnék egy kis kimutatást a képeimről, hogy lássam a trendet, hogy milyen beállításokat milyen gyakran használok, pl. milyen gyújtótávolságokat szoktam választani. Ebből talán tudnék következtetni.
Nehéz kérdés ezt eldönteni, igazából azért hangsúlyozom, hogy egyszerűbb gép és nem túl tapasztalt fotós, mert leginkább a családot fotózom, kirándulásokat, vagy ha van időm és kedvem kísérletezgetek különböző témákkal.
Emberek fotózásához lakáson belül jó lenne a nagy fényerejű 50mm, de félek, hogy egy nagyobb csoportkép már nem férne bele. Viszont az utcán is tudnám használni, meg ugye sötétben is jobb, és élesebb a képe is.
Ehhez képest az 55-200 makróknál, virágoknál, állatkertben és mondjuk játszótéren jöhet jól, zárt térben kevésbé (kivéve mondjuk egy világos templomot).
A legegyszerűbb az lenne, ha lehetne valahol a közelben objektíveket kölcsönözni egy-két órára, és akkor ki tudnám próbálni, hogy melyik felel meg jobban. Meg mivel mindkettőhöz írtam, hogy hol tudnám felhasználni, valószínűleg meg kellene vennem mindkettőt, muhaha!

Új hozzászólás Aktív témák
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Gumi és felni topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Battlefield 6
- Privát Samsung funkciót tehet az Apple publikussá
- Kompakt vízhűtés
- AliExpress tapasztalatok
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- További aktív témák...
- Canon RF 85mm f/2 Macro IS STM objektív - Újszerű -
- Canon EOS 250D gépek objektívvel, kiegészítőkkel. ( 4250 / 5800 expoval )
- Canon EOS 2000D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel ( 2500 / 4200 expoval )
- Nikkor AF 28-105mm 1:3.5 - 4.5D objektív eladó!
- VILTROX NF-Z adapter ( Nikon FTZ II adapter ) - Új -
- www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok!
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4400, 100% Akkumulá
- Új Kipsta agility 100 focicipő (43-as)
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest