- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- bambano: Bambanő háza tája
- sh4d0w: Nyitlocker
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
sziasztok!
most tervezek fényképezőt újítani, és ahhoz szeretnék venni az alapnál egy fokkal normálisabb, de általános hazsnálatra jó objektívet. eos 550d lenne az alany, és egy Canon 17-85-öt néztem hozzá elsőre, aztán körbenéztem a fórumon, és hát...
tényleg ennyire szar lenne? amit még tlaáltam, az a Sigma 17-70-es, hasonló áron, IS nélkül (ez mondjuk nem akkora nagy baj, a mostaniban sincs). ez akkor jobb vétel? még néztem a Canon 18-135-öt is, de a lassú és hangosnak írt AF motor nem hangzik túl jól...van esetleg még valami, amit érdemesebb venni, ha ilyen általánosan használható objektívre lenne szükségem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Videós, mozgóképes topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- PlayStation 5
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Ford topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gurulunk, WAZE?!
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4443
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i7-10610U I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- Honor Magic8 lite 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
tényleg ennyire szar lenne? amit még tlaáltam, az a Sigma 17-70-es, hasonló áron, IS nélkül (ez mondjuk nem akkora nagy baj, a mostaniban sincs). ez akkor jobb vétel? még néztem a Canon 18-135-öt is, de a lassú és hangosnak írt AF motor nem hangzik túl jól...