Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: MárkaLánc
- 8th: A NOB legalizálja a doppingot?
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
sziasztok!
most tervezek fényképezőt újítani, és ahhoz szeretnék venni az alapnál egy fokkal normálisabb, de általános hazsnálatra jó objektívet. eos 550d lenne az alany, és egy Canon 17-85-öt néztem hozzá elsőre, aztán körbenéztem a fórumon, és hát...
tényleg ennyire szar lenne? amit még tlaáltam, az a Sigma 17-70-es, hasonló áron, IS nélkül (ez mondjuk nem akkora nagy baj, a mostaniban sincs). ez akkor jobb vétel? még néztem a Canon 18-135-öt is, de a lassú és hangosnak írt AF motor nem hangzik túl jól...van esetleg még valami, amit érdemesebb venni, ha ilyen általánosan használható objektívre lenne szükségem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Crimson Desert
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ford topik
- Borderlands 4
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Készül a 200 megapixeles iPhone
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Napelem
- További aktív témák...
- Zenit FS-12 Fotosnajper Teljes készlet Tair-35 300mm Helios 44M-4 Teljes szűrőkészlet
- Canon EOS R (Csak 7 000 expó!) - Újszerű -
- Canon EF-EOS R adapter Drop-In Variable ND szűrővel - Újszerű -
- DJI Osmo Action 4 Adventure Combo + sok tartozékkal!
- Canon 60D fényképezőgép + 50mm objektív + 16GB memóriakártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
tényleg ennyire szar lenne? amit még tlaáltam, az a Sigma 17-70-es, hasonló áron, IS nélkül (ez mondjuk nem akkora nagy baj, a mostaniban sincs). ez akkor jobb vétel? még néztem a Canon 18-135-öt is, de a lassú és hangosnak írt AF motor nem hangzik túl jól...