- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: PC házat cseréltem, avagy tényleg olyan híg-e az olcsó hús leve?
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darkness1
aktív tag
válasz
Slowman
üzenetére
rumos14: Hát, ez a Pentax 35/f2 kb. egy éve discontinued. Ennek ellenére a Pentax japán oldalán fel van sorolva a lencsék között. Állítólag csak visszamaradt készlet lehet még itt-ott, meg persze használt darabok. Az itthoni boltokban sincs feltüntetve. Amúgy én is elég jókat olvastam róla.

Slowman: Egy Chinon 50mm f/1.4-em van. Teljesen manuális, és biztos vagyok benne, hogy sokkal gyakrabban frontfókuszos, mint a te FA-d.
Plusz, azok a hibái is megvannak, amiket leírtam, de nem nagyon zavar. Az FA50 az én listámon is rajta van, de még nem szántam rá magam a vásárlásra.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Plusz, azok a hibái is megvannak, amiket leírtam, de nem nagyon zavar. Az FA50 az én listámon is rajta van, de még nem szántam rá magam a vásárlásra.