- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiskornel
addikt
Úgy értem ezt az obit még akkor tervezték, mikor APSC-t ki se találták. Így a tervező FF-re alkotta meg. Aztán belerakott egy elektronikát, ami szintén ahhoz a fókuszrendszerhez jó, amit az 1-es széria nyújt. Azért 1Fé különbség van közte, és a kisebb kategóriás gépek közt.
Mikor lemenőben a nap, szürkületben, akkor néha ide-oda cikázik, keresi a fókuszt. Ekkor tudom, hogy abba kell hagyni, mert kevés a fény neki.Megjegyzés: abba igazad van, hogy mikor ezt az obit tervezték, még nem a digitális fényképezőgépek taroltak. Én úgy érzem, hogy a filmes vonalnak az 1-es széria az utódja. Ezért írtam, hogy ahhoz tervezték.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 250R G10 - 15.6"FHD IPS - Core 5 120U - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i7-13620H 4.9Ghz 10mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5060 8GB Win11 Garancia
- Utolsó darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- AKCIÓ! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 ADATA 850W
- Apple iPhone 16 128 GB Ultramarine 96% Akkumulátor 2026.07.10-ig Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest