- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bagyusz: Sony Xperia SP CM11 Zárt Bootloaderre
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiskornel
addikt
Úgy értem ezt az obit még akkor tervezték, mikor APSC-t ki se találták. Így a tervező FF-re alkotta meg. Aztán belerakott egy elektronikát, ami szintén ahhoz a fókuszrendszerhez jó, amit az 1-es széria nyújt. Azért 1Fé különbség van közte, és a kisebb kategóriás gépek közt.
Mikor lemenőben a nap, szürkületben, akkor néha ide-oda cikázik, keresi a fókuszt. Ekkor tudom, hogy abba kell hagyni, mert kevés a fény neki.Megjegyzés: abba igazad van, hogy mikor ezt az obit tervezték, még nem a digitális fényképezőgépek taroltak. Én úgy érzem, hogy a filmes vonalnak az 1-es széria az utódja. Ezért írtam, hogy ahhoz tervezték.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nikkor AF 28-105mm 1:3.5 - 4.5D objektív eladó!
- Canon EOS 2000D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel ( 2500 / 4200 expoval )
- Canon EOS 200D +kit objektív és táska ( 6100 expo )
- Canon EOS 250D gépek objektívvel, kiegészítőkkel. ( 500 / 4250 / 5800 expoval )
- Canon EOS 550D gépek, objektívekkel és kiegészítőkkel ( 4250 / 6500 / 9000 / 12300 / 13200 expo )
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Behringer B-CONTROL BCF2000 USB/MIDI kontroller
- Samsung Galaxy A52s 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 16 Pro-White Titanium-128GB-Akku:97% - Megkímélt Újszerű állapot!Jótállás:2028.05-ig
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 Fe
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs