- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az-X
őstag
Szeretnék a Fuji S5 PRO-mhoz valami általános célú obit venni. Eddig egy Tokina 28-80/2,8-at használtam ami egy nagyon komoly kis darab, de a 28-as vége picit szűk nekem. Amiket néztem: Nikkor 16-85 VR vagy Nikkor 18-105 VR. A 16-85 jobban tetszik, főleg a nagylátó vége miatt, de ha képminőségre hasonlót alkotnak akkor inkább venném fele annyiért a 18-105-öt. Kíváncsi lennék véleményekre, főleg ha esetleg mindkettő volt már valakinek. Korábban volt már 18-200-am annak a képe nekem nem tetszett, 18-135-öm is, az meg annyira vignettált, hogy nem tudtam kibékülni vele.
Aztán ha se a 16-85 se a 18-105 akkor fog összeszorítás és megveszem a Tokina 16-50+50-135-öt csak most az nagyon nem tenne jót a pénztárcámnak, no meg akkor cserélgetni kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért tűntek el ezek a PC-alkatrészek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Windows 11
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- Építő/felújító topik
- Marathon (2025)
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4390, 100% Akksi
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4522
- darkFlash ZR12 Darkstorm
- BESZÁMÍTÁS! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest