Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
clayman
aktív tag
válasz
kiskornel
üzenetére
Miii? Nem!
Azt értettem az 1-2 pixel alatt, hogy ha leméretezi ilyen überkicsire, akkor nem látszik, ha egy "pont" nem éles, hanem egy pár pixel átmérőjű paca, azaz out-of-focus a kép.Képek: Talán a SessID-t nem szerette nálad, próbáld meg így: [link]
Ettől függetlenül, mint ahogy írtam is, érdekel nagyon is, hogy a képek alapján ítélve - az első képet kivéve, mely egyértelműen gebaszos - túl sokat várok-e az AF-tól, és más vázakkal/obikkal is ilyen, és ez elfogadható minőség, vagy szemmel láthatóan hiba van a rendszerben, és javítani/kalibrálni szükséges a vázat és/vagy az obit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- AKCIÓ!! 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Ideapad Gaming 3 15ACH6 notebook - R7 5800HS 16GB DDR4 1012GB SSD RTX 3050 4GB
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Acer LED monitor (B247Y)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Azt értettem az 1-2 pixel alatt, hogy ha leméretezi ilyen überkicsire, akkor nem látszik, ha egy "pont" nem éles, hanem egy pár pixel átmérőjű paca, azaz out-of-focus a kép.